SRBIN PRONAĐEN RASKOMADAN U KADI: Jezivi detalji ubistva Gorana Stevanovića u Australiji! Policajcima pozlilo kad su stigli na mesto zločina! (FOTO)
Foto: Facebook

horor u sidneju

SRBIN PRONAĐEN RASKOMADAN U KADI: Jezivi detalji ubistva Gorana Stevanovića u Australiji! Policajcima pozlilo kad su stigli na mesto zločina! (FOTO)

Planeta -

Procurili su jezivi detalji ubistva Gorana Stevanovića (40) u Sidneju, čije telo je pronađeno 14. januara, nedelju dana otkako je prijavljen njegov nestanak.

Za svirepo ubistvo optuženi su Kan Ksuan Fam (38) i njegova partnerka Kejt Eni Lojd (39). Telo Stevanovića pronađeno je raskomadano u kadi kuće u kojoj je živeo osumnjičeni Fama.

Kako pišu mediji, zločin je otkriven nakon što su komšije ovog muškarca prijavile da se iz njegove kuće širi nesnosan smrad, a jedan od komšija, Dejvid Hol, primetio je i da se oko kuće skupljaju rojevi muva.

foto: Facebook

Kada je policija upala u stan osumnjičenog Fama i zatekla je jeziv prizor. Ostali su u šoku kada su u kadi zatekli leš Gorana Stevanovića kome su bili odsečeni udovi. Ispostavilo se da je telo ležalo u kadi šest dana i da je bilo u fazi raspadanja.

Nadzornik stambenog kompleksa u kom se nalazio i Famov stan rekao je da je nekima od policajaca koji su prvi stigli na lice mesta pozlilo i da su morali da traže pomoć jer je "scena bila izuzetno brutalna".

Veruje se da su osumnjičeni poznavali Stevanovića koji se "borio sa zavisnošću, i da je bio dobar za druge, ali ne i po sebe". Po njegovom Fejsbuk nalogu se može videti da je Goran bio porodičan čovek, koji je voleo svoju decu i roditelje.

foto: Printscreen Dejli Mejl

Iako nije precizirano, sumnja se da se Stevanović zapravo prethodnih godina borio protiv depresije, ali i zavisnosti.

Osumnjičeni Kan Ksuan Fam (38) i Kejt Eni Lojd (39) ostaju u pritvoru, a ponovo će se naći pred sudom 11. marta. Fam je osumnjičen da je brutalno ubio Gorana, dok je njegova partnerka, Kejt Eni optužena za saučesništvo.

foto: Printscreen Dejli Mejl

Policija veruje da je Stevanović napustio svoj dom 8. januara i da je nestao dva dana kasnije. Zgrada u kojoj je pronađeno telo je navodno leglo ilegalnih aktivnosti i tu su česte policijske racije.

Kurir.rs/Daily telegraph

Foto printscreen Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track