DOBRA BAKICA JE U FRIŽIDERU KRILA HOROR: Ruskinja iskasapila podstanara, a policiju su do nje doveli PSI LUTALICE! (VIDEO)
Foto: Profimedia

serijski ubica

DOBRA BAKICA JE U FRIŽIDERU KRILA HOROR: Ruskinja iskasapila podstanara, a policiju su do nje doveli PSI LUTALICE! (VIDEO)

Planeta -

Ruska policija istražuje je li 80-godišnja žena serijski ubica nakon što su kod nje u frižideru pronađeni raskomadani delovi tela njenog podstanara.

Ostaci 52-godišnje žrtve pronađeni su u selu Berezovka na jugoistočnom području Habarovska, a penzionisana radnica na farmi uhapšena je zbog sumnje u ubistvo. Istražitelji sada, navodno, veruju da bi mogla biti povezana s nestankom još sedmoro osoba.

Policija je pokrenula istragu 30. januara nakon što su vidjeli pse lutalice kako se bore za delove tela, uključujući i ljudsku ruku, istrgnute iz paketa bačenog na ulicu, prenosi Independent.

Istražni odbor Habarovskog rekao je da je žrtva identifikovana putem otisaka prstiju i da je reč o podstanaru starije žene, navodno ukrajinskom domaru Vasiliju Šljaktiču.

Tokom pretresa stana pronađeni su tragovi njegove krvi kao i organi i meso u frižideru, a žena je privedena na ispitivanje.

Komšije su izjavili policiji da su na dan navodnog ubistva čuli glasno lupanje “kao da je neko sekirom cepao nešto tvrdo”. Uhapšena žena navodno je zaklala svinje kao deo svog poljoprivrednog posla.

Tokom pretresa njene kuće, policija je takođe pronašla pasož žene koja je nestala pre nekoliko godina, pa istražitelji veruju da je možda ubijena.

Takođe istražuju je li uhapšena žena povezana s nestankom šestoro osoba koje su posljednjih godina nestale u Berezovki. Među njima su Nina Babenkova, 83-godišnjakinja koja je nestala nakon što je u septembru odvela psa na šetnju. Njena lubanja je kasnije pronađena u blizini njene kuće.

Kurir.rs/Independent

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja