Najnovije vesti

TRENUTAK UŽASA ZA RUSKE STUDENTE: Ovako je iznutra izgledalo rušenje spratova zgrade Univerziteta u Sankt Peterburgu! (VIDEO)
Foto: Screenshot

tragedija

TRENUTAK UŽASA ZA RUSKE STUDENTE: Ovako je iznutra izgledalo rušenje spratova zgrade Univerziteta u Sankt Peterburgu! (VIDEO)

Planeta

Zastrašujući snimak urušavanja unutar univerzitetske zgrade u Sankt Peterburgu već se pojavio na društvenim mrežama.

Na njemu se vidi kako prvo puca zid, a zatim otpada zajedno sa plafonom. Prema rečima rektora učilišta, nema povređenih u učionicama u kojima se srušio krov. Samo je jedna nastavnica prevezena u Urgentni centar.

Kamera koja se nalazi u unutrašnjosti Univerziteta snimila je trenutak kad je počelo urušavanje. Sve se odigralo za samo nekoliko trenutaka, a nakon što se odlomio deo plafona i zida, kamera je prestala sa snimanjem.

Na snimku se vidi kako je zid ispucao za nekoliko sekundi. Pukotina veličine izgledala je stravično, a otpadanje plafona bilo je užasavajuće.

"Iz učionica gde su se održavala predavanja, a u kojima se obrušio krov, nema povređenih jer su svi studenti i profesori uspeli da izađu na vreme - kazao je rektor.

Univerzitetska zgrada je delimično propala u gradu Sankt Peterburgu, dok su u toku bila predavanja. Prema poslednjim informacijama, do sada je evakuisano 85 ljudi. Obrušavanje je počelo od tavana na poslednjem spratu.

Kurir.rs

Foto: Screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...