HOROR! DEVOJČICA (9) SE UBILA ZBOG MOBILNOG: Majka zatekla jeziv prizor u ćerkinoj sobi! Sada sebi ne može da oprosti poslednje reči! (FOTO)
Foto: printscreen nypost.com

kobna svađa

HOROR! DEVOJČICA (9) SE UBILA ZBOG MOBILNOG: Majka zatekla jeziv prizor u ćerkinoj sobi! Sada sebi ne može da oprosti poslednje reči! (FOTO)

Planeta -

Devojčica (9) se obesila u stanu u Bronksu posle svađe sa majkom zbog telefona. Heven Vega obesila se u svojoj sobi subotu oko podne.

Dete je oko vrata vezalo kaiš i obesilo se o krevet, a majka je kada je ušla u sobu zatekla jeziv prizor. Ranije tog jutra, majka i ćerka su se svađale oko upotrebe mobilnog telefona.

"Devojčica se probudila i htela je da gleda jutjub preko telefona. Ali joj je majka zabranila i rekla joj da je suviše rano", dodao je on. Prvi komšinica Zoraida Irizari istakla je da majka devojčice sada krivi sebe za tragediju i ne može sebi da oprosti što ju je grdila.

foto: printscreen nypost.com

"Ne mogu da zamislim kroz šta majka prolazi sada. Jedan moj prijatelj je pričao sa Dženifer i ona smatra da je to bila njena greška", kaže ona.

Uznemirena majka je pozvala policiju, pošto je pronašla mrtvu ćerku u sobi. Jedan od njene braće je pokušao da je oživi, dok hitna pomoć nije stigla.

"Mogla sam da ih čujem kroz zid kako plaču i zovu u pomoć" rekla je Zoraida.

foto: printscreen nypost.com

"Juče ujutru sam čula stariju ćerku kako zove sestru normalnim glasom, koji odjednom prelazi u vrisak", dodala je ona.

Devojčica je odvedena u obližnju bolnicu, ali nije mogla da bude spasena. Nije poznato da li je ostavila oproštajnu poruku. Komšije iz zgrade kaže da je Heven najmlađa od četvoro dece i prisećaju se da bi sva deca sedela u predsoblju i gledala u telefone.

"Ne razumem. Uvek je bila nasmejana", objasnila je Zoraida.

Cela zajednica je šokirana smrću devojčice.

"Ne znam kako će njena majka da podnese ovu užasnu tragediju i da funkcioniše posle svega", dodala je ona.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen nypost.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja