KINESKI SPAJDERMEN U AKCIJI: Dečaka koji je visio sa prozora spasio komšija! Toliko je žurio da je na -9 stepeni ZABORAVIO DA SE OBUČE (VIDEO)
Foto: Screenshot

svaka čast

KINESKI SPAJDERMEN U AKCIJI: Dečaka koji je visio sa prozora spasio komšija! Toliko je žurio da je na -9 stepeni ZABORAVIO DA SE OBUČE (VIDEO)

Planeta -

Petogodišnjeg dečaka koji je visio sa prozora na trećem spratu zgrade u Kini, spasio je komšija, koji je popeo uz fasadu golim rukama.

Ma Janđun je svoj podvihg izveo obučen samo u šorts i maijicu kratkih rukava iako je temperatura bila minus devet.

29-godišnji železnički radnik, koji živi u zgradi prekoputa, izjurio je iz svoje kuće, a da nije obuko više odeće nakon što je ugledao dete kako visi sa prozora.

Incident se dogodio 11. februara u gradu Iili u autonomnoj regiji Ksinjiang.

Dete je u kući otac koji je izašao da plati raačun za struju. Dečak je izaao kroz prozor da potraži oca.

Kada je Ma stigao na lice mesta, dete je moralo da se popne na malu platformu dok se opasno držalo za metalne šipke ispod prozora.

Drugi posmatrači su pozvali policiju, ali Ma je odlučio da se popne kako bi spasio dete, koje je stalno plakalo za svojim ocem.

Žena koja je živela u prizemlju izvadila je čaršav i stavila ga ispod deteta u slučaju da padne. Čovek na prvom spratu stajao je kraj prozora i pozvao Ma da mu stane na ramena kako bi mu pomogao da se popne više.

Nakon što je policija stigla, pokušali su da dođu do dva susedna stana do dečakovog - jedan na drugom i jedan na trećem spratu. Oba stana su bila zaključana i policajci nisu uspeli da uđu.

Policija je odlučila da Ma daju alat kako bi spolja razbio prozor stana na drugom spratu. Policajac se zatim kroz prozor ušao u stan.

Nakon što se popeo do dečakovih stopala, Ma je skinuo pojas i vezao ih za njega. Polako je povukao dečaka prema prema sebi prije nego što ga je predao policajcu koji je čekao u stanu na drugom spratu.

Dečak je spasen nepovređen.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track