OVAJ POLICAJAC JE ODUŠEVIO CEO SVET: Hteo da smiri uplašene devojčice, pa legao na zemlju i uradio nešto divno (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

za primer

OVAJ POLICAJAC JE ODUŠEVIO CEO SVET: Hteo da smiri uplašene devojčice, pa legao na zemlju i uradio nešto divno (VIDEO)

Planeta -

Kada su dobili dojavu o curenju gasa u zgradi u Saut Hilu, policajci i hitna služba su se odmah uputili na lice mesta da pomognu građanima.

Ispred stana je u strahu čekala Ajiša Roper-Bošvel zajedno sa svojom prestravljenom ćerkom i drugom decom iz zgrade. Iako curenje gasa nije bilo opasno, deca su i dalje bila potresena.

Tada je 42-godišnji policajac C.B. Fleming prišao devojčicama da ih smiri, pa je legao na zemlju i počeo da se igra sa njima. Igrao se s lutkama s devojčicama, a s dečacima je crtao kredama po pločniku.

foto: Youtube/Printscreen

"On je fenomenalan. To je jedina reč koju možete da upotrebite da opišete ovog policajca. Veza koju on ima s decom je neverovatna. Deci treba neko za koga misle da je superjunak“, rekla je Ajiša. Dodala je da je ljudima potrebna pozitivnost.

"Rekla sam mu da se moja ćerka i neka druga deca boje policajaca. Tako da sam zabeležila trenutak kada je on došao i igrao se s njima, ne zato što sam mislila to da postavim na internet, nego zato što je neverovatno da se moja sestričina nije rasplakala“, kaže Ajišaa.

Naposletku se oglasio se i C.B. koji već 15 godina radi u policiji.

"Kada sam dobio ovaj posao, znao sam da postoji još nešto osim pisanja kazni i toga da me svi neprestano gledaju kao lošu osobu. Shvatio sam da je jedino važno ako mogu da budem nečija svetla tačka tog dana“, rekao je.

On se nada da će njegovi postupci, kao i postupci drugih, pomoći u poboljšanju mišljenja o policiji.

"Kada sam tek počeo, dobijali smo mnogo poziva. Pomislio sam da ako mogu da im pokažem da sam sidro, simbol spasa, i da mogu da dođem da razgovaraju sa mnom i da mi veruju, onda bih mogao da uradim nešto dobro. Želim da svi, ne samo deca...nego mame i tate...znaju da mogu da mi se obrate“, kaže C.B.

Kurir.rs/Wtvr.com Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track