ŠOK SVEDOČENJE PUTNIKA KROZ VREME: 2030. svetom će vladati superdržave, EVO KOJE ĆE SE ZEMLJE PRVE SPOJITI! (VIDEO)
Foto: Screenshot

sumanuto

ŠOK SVEDOČENJE PUTNIKA KROZ VREME: 2030. svetom će vladati superdržave, EVO KOJE ĆE SE ZEMLJE PRVE SPOJITI! (VIDEO)

Planeta -

Anonimni putnik kroz vreme, koji se predstavlja kao Noa, rekao je da će Severna Amerika proći kroz velike promene u narednih 11 godina.

Granice će prestati da budu važne jer će se zemlje širom sveta, jedna po jedna, spajati u gigantske superdržave. Putnik kroz vremena je rekao da će Kanada i Meksiko izbrisati granice da bi sa SAD formirali "superdržavu" do 2030. godine. Govoreći paranormalnim istražiteljima sa Jutjub kanalu ApekTV, putnik Noa je rekao da govori istinu.

“Ja sam Noa, putnik kroz vreme. Ja sam putnik iz 2030. godine, što je tačno 11 godina u budućnosti. Vratio sam se u ovo vreme da vam kažem istinu o budućnosti i svemu što morate da znate", tvrdi on.

"Danas ću vam govoriti o budućnosti Kanade. Da, Kanada prolazi kroz mnogo velikih promena u budućnosti i one su vrlo šokantne. Prvo, u stvari, Kanada se u budućnosti spaja sa Sjedinjenim Državama i Meksikom kako bi stvorila jednu ogromnu superdržavu", ističe ovaj putnik kroz vreme.

“Kanada deluje kao neka vrsta okruga u ovoj superdržavi. Ne lažem, ovo je ozbiljno.U budućnosti postoje superdržave", kategoričan je Noa.

Prema Noinoj neverovatno bizarnoj ispovest, fenomen spajanja nacija nije ograničen samo na Severnu Ameriku. Zemlje u svim delovima sveta nastojaće u bliskoj budućnosti da se spoje. Do 2030. godine, Noa je rekao da većina svetskih superdržava još uvek finiširaju dogovore o spajanju svojih granica.

Ali pojava super-zemalja će postati raširena praksa jer granice "u osnovi više ne funkcionišu".

"I kanadsko stanovništvo se zaista povećava neverovatno zbog činjenice da globalno zagrevanje, koje je zaista veliki problem u budućnosti, počinje da čini južni deo Kanade još toplijim. U severnoj Kanadi, to je normalna temperatura", ističe Noa.

Populacija Kanade 2030. godine će zbog toga iznositi 44 miliona.

"Ljudi koji žive u Kanadi u budućnosti uglavnom žive u četiri supergrada: Torontu, Montrealu, Vankuveru i Kalgariju", kaže ovaj svedok.

"Ovi gradovi su u suštini supergradovi - oni su ogromni, razvijeni su i verujte mi da će to biti nešto što ćete voleti da vidite", ističe Noa.

Navodni putnik kroz vreme je ranije tvrdio da zna buduće datume važnih svetskih događaja, kataklizmi i važnih trenutaka u budućnosti.

Noa se takođe pojavio na internetu da bi otkrio ime američkog predsednika 2028. godine. Međutim, nisu svi koji su videli njegovo najnovije video-priznanje ubeđeni da je mladić rekao istinu. Nakon što je Noa predvideo da će kataklizmična snežna oluja izbrisati delove SAD u januaru, a vanzemaljci se pojaviti, neki su zvali ApekTV da dobiju originalni video svedočanstva.

Kurir.rs/Express.co.uk

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track