STRIPTIZ ZA POLICAJCE POŠAO NAOPAKO: Ruskinja htela da obraduje kolege iz stanice EROTSKOM ZABAVOM, pa NAJURENA s posla (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

ZA DAN MUŠKARACA

STRIPTIZ ZA POLICAJCE POŠAO NAOPAKO: Ruskinja htela da obraduje kolege iz stanice EROTSKOM ZABAVOM, pa NAJURENA s posla (VIDEO)

Planeta -

Ruska policajka je otpuštena zbog organizovanja "erotskog" plesa da zabavi muške policajce na praznik koji je poznat kao "Dan muškaraca" u toj zemlji.

Neimenovani komandant je nazvao "sramotom" angažovanje striptizeta za detektive pod njenom komandom.

Video-snimak, na kome visoko rangirana ruska policajka u gradu Ulan Ude u republici Burjatiji izvodi striptiz postao je viralan roku od 24 sata.

Anonimni policijski izvor izbacio je snimke na Instagram.

Mnogi su primetili da su prisutni, među kojima je bilo i žena policajaca - bili zbunjeni ili su se pretvarali da ne obraćaju pažnju, dok su neki jeli tortu.

foto: Printscreen/Youtube

Jedan komentar je glasio: "Ljudi deluju kao da im je neugodno, pogledajte kako sede sa okrenutim leđima i hvataju se za kolače."

Inače, "zabava" je organizovana povodom praznika koji se zvanično zove Dan branitelja domovine (s tim da ga neretko nazivaju i Dan muškaraca), a koji je u sovjetsko vreme bio poznat kao Dan Crvene armije. Običaj je da tog dana žene daruju muškarce.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track