POLJUBAC KOGA SE TRAMP NE SEĆA: Devojka angažovana u kampanji 2016. godine, optužila predsednika SAD za SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE (VIDEO)
Foto: AP / Alex Brandon

BELA KUĆA DEMANTUJE

POLJUBAC KOGA SE TRAMP NE SEĆA: Devojka angažovana u kampanji 2016. godine, optužila predsednika SAD za SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE (VIDEO)

Planeta -

Devojka angažovana u kampanji Donalda Trampa 2016. godine optužila je predsednika da je nasilno ljubio, dok Bela kuća ali i drugi članovi kampanje to demantuju.

Pored nepoželjenog poljupca, Alva Džonson tvrdi da je doživela rasnu i seksualnu diskriminaciju kao afroamerička žena u kampanji - kaže da je plaćena manje od belih muškaraca koji su radili sličan posao.

"Optuženi Tramp je prekršio norme pristojnosti i privatnosti tako što je ljubio gospođu Džonson bez njenog pristanka usred događaja na Floridi i ispred brojnih drugih zvaničnika kampanje", navodi se u njenoj žalbi.

Džonsonova je upravljala kampvozilima koje su korušteni u kampanji kao mobilne kancelarije za registraciju i angažovanje birača. Tramp se zbog kiše jednom sklonio zajedno sa osobljem u jedno vozilo gde je bila i Džonsonova.

Kada je krenuuo ona m je navodno požalila da je na putu od marta i da je daleko od porodice. On je uhvatio za ruku i rekao da je razume a zatim je i uprkos protivljenju poljubio

Generalni tužilac Floride Pem Bondi, koga je optužena identifikovala kao prisutnog u RV, optužbe je nazvao "lažnim".

Slično tome, Stefani Grišam, sada zamenica šefa kabineta Prve dame, rekla je za CBS Njuz: "Bio sam u prikolici i nisam videla ništa slično."

"Ovo se nikada nije dogodilo i direktno je u suprotnosti sa više pouzdanih izjava očevica", rekala je Sara Sanders, portparolka Bele kuće.

Kurir.rs/CBSnews

Foto:AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track