Nema odmora za Baraka i Mišel

Izbori

Nema odmora za Baraka i Mišel

Planeta -
Supružnici Obama će ovog leta prvi put biti odvojeni od ćerki Malije i Saše, koje će bez roditelja mesec dana biti u kampu

VAŠINGTON - Američki predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel ovog leta neće ići na odmor, a ako zbog izborne kampanje uspeju da odvoje nekoliko dana za letovanje, jedna od opcija je da posete Nju Orleans.

"Veći deo vremena ćemo provesti u kampanji", rekao je Obama u intervjuu za televiziju Si-Bi-Es.Supruga Mišel kaže da ima nekoliko mesta koje bi htela da poseti, a jedno od njih je Nju Orleans.

"Bila sam tamo nekoliko puta, ali nikada u francuskoj četvrti. Kad odemo tamo obično smo bili zauzeti", rekla je prva dama SAD. Supružnici Obama će ovog leta prvi put biti odvojeni od ćerki Malije i Saše, koje će bez roditelja mesec dana biti u kampu.

"Po prvi put ćemo iskusiti prvu fazu praznog gnezda", rekao je Obama.Na pitanje novinara da li je spreman za to da ćerke provode više vremena odvojene od njega i Mišel, predsednik Amerike je odgovorio da to pomalo čini depresivnim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track