MASAKR ZARAĆENIH NARKO-KARTELA KAO NA IGRICI: Banda BEZ MILOSTI iznenada upada na neprijateljsku teritoriju i počinje ŽESTOKI OBRAČUN! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

JEZIVO!

MASAKR ZARAĆENIH NARKO-KARTELA KAO NA IGRICI: Banda BEZ MILOSTI iznenada upada na neprijateljsku teritoriju i počinje ŽESTOKI OBRAČUN! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Naoružana banda grupa za koju se sumnja da pripada meksičkom narko-kartelu Santa Rosa de Lima postavila je snimak kamere sa šlema masakra bande rivala, koja je verovatno bila deo kartela Halisko Nueva Henerasion.

Napad se navodno dogodio 5. februara u gradićuGvanahuatou, navode meksički mediji. Snimak je prvobitno objavljen na društvenim mrežama.

Munjevit udar na limarsku radnju, prilikom kog je ubijeno pet ljudi u gradu počeo je paljbom iz jurišnih pušaka dok su napadači pristizali u pikapima.

Jedan od napadača je očigledno nosio kameru pričvršćenu za telo, koja je zabeležila trenutak kada dva kamioneta iznenada zastanu na ulici i započela brutalni napad na ljude koji nisu ništa slutili.

Na videu se najpre vidi muškarac za kog se pretpostavlja da je vođa bande, kako skače iz vozila i naređuje svojim sledbenicima da upadnu u zgradu.

Muškarac u žutoj majici zatim iz puške ispaljuje dva metka na ranjenika žrtvu koja je ležao na zemlji.

Dva kartela su u ratu od 2017. a vođa Halisko Nueva Henerasiona je bivši saradnik ologlašenog Hoakina Guzmana, zvanog El Čapo, koji je nedavno u Njujorku proglašen krivim za, između ostalog, organizovani kriminal, pranje novca, prekršaje sa vatrenim oružjem i trgovinu narkoticima.

Kurir.rs/ Dejli mejl Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja