Najnovije vesti

TROSTRUKI UBICA POGUBLJEN U TEKSASU: Njegove poslednje reči potpuno su zbunile sve prisutne, a onda mu je ubrizgan smrtonosni koktel (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

smrtna kazna

TROSTRUKI UBICA POGUBLJEN U TEKSASU: Njegove poslednje reči potpuno su zbunile sve prisutne, a onda mu je ubrizgan smrtonosni koktel (VIDEO)

Planeta

U Teksasu je u četvrtak uveče pogubljen Bili Vejn Kobl (70) zbog ubistva roditelja i brata svoje supruge, međutim, njegove poslednje reči su mnoge zbunile.

On je pre 30 godina upucao bračni par Viča, Roberta i Zeldu, a potom i njihovog sina Bobija, inače policajca.

foto: Youtube/Printscreen

Pogubljen je injekcijom u državnom zatvoru u Hantsvilu, čime je postao najstariji muškarac koga je pogubila država Teksas nakon ponovnog uvođenja smrtne kazne 1982. godine.

Kada su ga službenici upitali imali li nešto da kaže pred smrt, izgovorio je rečenicu koja mnogima nije imala mnogo smisla.

"Da gospodine, to će vas koštati 5 dolara. Volim vas, volim vas, volim vas. Majk, volim te. Gde je Neli? Volim te, to je 5 dolara. Čuvajte se", dodao je i zaspao.

Posle ovih reči, njegovog sina, prijatelja i snaju obuzele su emocije, pa su na kraju postali i nasilni. Vikali su i udarali jedni druge. Stražari su pokušali da ih razdvoje, a policija je dvojici muškaraca morala da stavi lisice.

Bili Vejn Kobl proglašen je mrtvim 11 minuta nakon što mu je ubrizgan smrtonosni koktel, u 18:24 po lokalnom vremenu.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Youtube/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...