HOROR! OSTAO 5 DANA ZAVEJAN U AUTOMOBILU: Odlazak na benzinsku pumpu pretvorio se u borbu za GOLI ŽIVOT! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

LJUTO preživljavanje

HOROR! OSTAO 5 DANA ZAVEJAN U AUTOMOBILU: Odlazak na benzinsku pumpu pretvorio se u borbu za GOLI ŽIVOT! (VIDEO)

Planeta -

Džim Tejlor (36) i njegov pas Elaj otišli su do benzinske pumpe u subotu 24. februara i nisu se vratili. Posle nekoliko dana porodica je prijavila njihov nestanak.

Policija je ih je pronašla 1. marta u automobilu i tejlor i pas bili su relativno dobro , ali izgladneli. Tejlor je rekao da mu se automobil zaglavio u snegu i da su noć sa subote na nedelju prespavali u automobilu.

Sledećeg dana palo još više snijega i Džerami je sa psom pokušao peške da se vrati, međutim zbog visokog snega su morali da se vrate natrag u automobil.

"Tokom četiri dana grejali su se tako što je Džerami povremeno palio vozilo. Hranili su se samo sa nekoliko paketa tako sosa koji je nekim slučajem ostao u kolima", piše u policijskom saopštenju.

Tejlor je napisao na svom Fejsbuk nalogu da je "imao sreće i da se to više neće ponoviti". Što se tiče sosa, pojeo je tri paketa ljutog usosa lanca brze hrane Tako bel uz duhovit komentar da ovaj "sos spašava život". Oglasio se i Tako bel koji je poručio da im je drago što su Tejlor i Elaj dobro.

Kurir.rs/USA today

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track