IZGLADNJIVALI JE I DRŽALI GOLU U KAVEZU ZA PSE: U dvorištu pronađeno deformisano telo devojčice (14) koju je cela porodica MALTRETIRALA! Kad su nastavili da kopaju, otkrili su pravi HOROR! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook

JEZIVO!

IZGLADNJIVALI JE I DRŽALI GOLU U KAVEZU ZA PSE: U dvorištu pronađeno deformisano telo devojčice (14) koju je cela porodica MALTRETIRALA! Kad su nastavili da kopaju, otkrili su pravi HOROR! (FOTO)

Planeta -

Devojčica (14) iz Džordžije, čije je telo pronađeno zakopano u dvorištu kuće u decembru prošle godine, navodno je izgladnjivana i čuvana u psećem kavezu.

Meri Kroker bila je toliko dugo vezana i zaključana u malom prostoru da je njeno telo postalo pogrbljeno i iskrivljeno.

Bila je primorana da obavlja sve kućne poslove i izgladnjivana, a za njeno ubistvo osumnjičeni su njen otac Elvin Kroker, njegova devojka, njegov šurak, tašta i taštin dečko.

Očeva devojka Kendis, koja je takođe zlostavljala devojčicu
Očeva devojka Kendis, koja je takođe zlostavljala devojčicu foto: Effingham Country Sheriffs Office

Njima se na teret stavlja i okrutnost prema deci.

Tukli su je raznim predmetima, a kupala se tek kada je njen otac - koji je nekada radio kao Deda Mraz - odnosio kavez u kupatilo i punio ga vodom.

Njena fotografija u kavezu, koja jesnimljena neposredno pred njenu smrt - pronađena je na mobilnom telefonu njenog oca, zajedno sa tekstualnim porukama koje je razmenjivao sa ženom koja se hvali o zlostavljanju.

Otac
Otacfoto: Effingham Country Sheriffs Office

Među ostalim dokazima tokom ovog slučaja biće svedočenje Krokerovog 11-godišnjeg sina Džejmsa, koji boluje od cerebralne paralize i koji je rekao istražiocima da je bio prisiljen da udara Meri kućnim predmetima. On je smešten je u hraniteljsku porodicu nakon hapšenja oca i maćehe.

Najmlađe dete (dole desno) smešteno je u hraniteljsku porodicu
Najmlađe dete (dole desno) smešteno je u hraniteljsku porodicu foto: Printscreen/ Facebook

Kada je umrla, bačena je u plitku grobnicu iskopanu u vrtu - gde su vlasti pronašle i ostatke njenog starijeg brata, Elvin Kroker Mlađeg.

foto: Effingham Country Sheriffs Office

Njihova smrt je otkrivena tek nakon što je drugi rođak čuo za Marijinu smrt i prijavio je policiji, što je dovelo do pretresa porodičnog dvorišta.

Otac je priznao da je zlostavljao ćerku, ali je tvrdio kako je to radio po naređenju devojke Kendis i njene majke Kim Vrajt.

Šerif okruga Džimi Mekdufi, rekao je da je policija dobila dojavu da MEi nije viđena od oktobra. Osoba koja je pozvala policjiu rekla je kako se boji da je Meri mrtva, što se na kraju, nažalost, pokazalo tačno.

Elvin Mlađi je navodno nestao još u novembru 2016. kad je imao 14 godina.

"Ni za jedno dete nije prijavljen nestanak"; rekao je šerif.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Facebook, Effingham Country Sheriffs Office

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track