ANA UMRLA ZBOG SLOMLJENOG SRCA POSLE JEZIVOG ZLOČINA: Njen muž je silovao i obesio njihovu ćerkicu (6), a majka se NIKAD NIJE OPORAVILA
Foto: Printscreen/Facebook

TUGA

ANA UMRLA ZBOG SLOMLJENOG SRCA POSLE JEZIVOG ZLOČINA: Njen muž je silovao i obesio njihovu ćerkicu (6), a majka se NIKAD NIJE OPORAVILA

Planeta -

Žena čiji je muž optužen za silovanje i davljenje do smrti njihove šestogodišnje ćerke nikada se nije oporavila od tragedije i umrla je od posledica trauma i slomljenog srca.

Majka dvoje dece Ana Zubko (27) iz Rostova bila je u teškoj depresiji nakon tragedije koja se dogodila njenoj porodici.

Pre šest meseci Anin muž, 28-godišnji Jaroslav Oleinikov, navodno je silovao i ubio njihovu šestogodišnju ćerku Veroniku.

Beživotno telo devojčice je pronađeno obešeno u dvorištu, zajedno sa njenom omiljenom igračkom koja je bila omotana oko njenog vrata.

Sudsko-medicinski pregled je pokazao da je Veronika nekoliko puta silovana pre nego što je zadavljena i obešena.

foto: Printscreen/Facebook

Oleinikov je uhapšen i odveden u pritvor. Optužen je za silovanje i ubistvo.

Nakon sahrane svoje ćerke, Anna je lišena roditeljskih prava i njen trogodišnji sin Ivan smešten je u sirotište.

Nakon tragedije, Anino mentalno stanje učinilo ju je ravnodušnom prema zdravlju. A kad se ubrzo nakon tragedije prehladila, ali nije želela da se leči zbog čega se bolest pogoršala i prerasla u zpalu pluća. Budući da je odbijala da ode kod lekara dugo vremena, kada se konačno pojavila u bolnici, već je bilo kasno i ona je umrla šest meseci posle svoje ćerke.

Kurir.rs/ Miror

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track