JEZIVA PODUDARNOST! TRAGEDIJA KAO PRESLIKANA: Pre samo šest meseci dogodio se ISTI HOROR! Posle pada aviona na Tviteru nastala pometnja kada je objavljena ova slika! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

na ne poveruješ

JEZIVA PODUDARNOST! TRAGEDIJA KAO PRESLIKANA: Pre samo šest meseci dogodio se ISTI HOROR! Posle pada aviona na Tviteru nastala pometnja kada je objavljena ova slika! (VIDEO)

Planeta -

Etiopski avion "boing 7372 sa 149 putnika i 8 članova posade srušio se šest minuta po poletanju za Keniju.

Portparol kompanije "Etiopijan erlajnza potvrdio je da je avion poleteo u 08.38 sati po lokalnom vremenu, a kontakt sa avionom su izgubili u 8.44 sati. Niko nije preživeo nesreću.

Avion je leteo iz Adis Abebe za Najrobi, a pao je na području Bišoftija na 50 kilometara od aerodroma.

Reč je o potpuno novom avionu koji je u floti nacionalne kompanije Etiopije tek četiri meseca.

Boeing 737-800MAX je isti model aviona koji se srušio 29. oktobra, posle samo 13 minuta od poletanja iz Džakarte, akoji je deo flote indožanske kompanije "Lajon er", kada je poginulo 189 putnika i članova posade.

" Kancelarija premijera, u ime vlade i naroda Etiopije, želi da izrazi svoje najdublje saučešće porodicama onih koji su izgubili svoje najmilije u "Etiopijan erlajns" Boing 737 na redovnom letu jutros za Najrobi, Kenija.

Portparol avio-kompanije potvrdio je nesreću i uskoro će objaviti saopštenje, ali rema prvim nezvaničnim.

Međutim nastala je prava pometnja kada je na Tviteru objavljena fotografija za koju se verovalo da je etiopski avion koji se srušio u Keniji, međutim ubrzo je objašnjeno da je to zapravo snimak druge avionske nesreće.

Kurir.rs/CNN

Foto printscreen Yt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track