DIVLJA DEVOJČICA IZ HOROR STANA ŠOKIRALA LEKARE: Malena (5) ne ume da spava u krevetu, samo se sklupča na stolici, nikada nije videla voće i boji se vode... (VIDEO)
Foto: printscreen YT

ruski mogul

DIVLJA DEVOJČICA IZ HOROR STANA ŠOKIRALA LEKARE: Malena (5) ne ume da spava u krevetu, samo se sklupča na stolici, nikada nije videla voće i boji se vode... (VIDEO)

Planeta -

Moskovski lekari zbrinuli su petogodišnju devojčicu koju su ruski mediji prozvali ženski Mogli, a koja je pronađena u ponedeljak sama u stanu, punom đubreta i bubašvaba, izgladnelu, bolesnu, nerazvijenu.

Oni su zabrinuti jer devojčica ne zna da priča, ni da spava u krevetu. Nikada nije videla voće i jako se boji vode. Na vratu je imala malu ogrlicu koja joj se s godinama urezala u meso.

"Nikada nije videla voće. Ponudili smo joj mandarinu koju je dugo posmatrala, a kada je probala, nasmešila se od sreće. Nije znala šta je tuš. Još uvek imamo muke s higijenom. Ona uopšte ne želi da se kupa", kaže doktor Ismail Osmanov.

On je dodao da dete ne spava u krevetu već se sklupča na stolici i to nakon što je lekari smeste u krevet. Dobra vest je da nema psiholoških poremećaja.

Njena majka, osim što tvrdi da je odgajala dete u dobrim uslovima kaže da 'ne zna što se dogodilo sa stanom'.

" Nisu me pustili da vidim svoju ćerku. Ne znam što se dogodilo sa stanom. Uhapsili su me u blizini zgrade", rekla je Irina koja je da šok bude veći fakultetski obrazovana žena. Tvrdi da devojčica može da govori i komunicira. Tvrdi da je u stanu nije bilo nekoliko sati, ali komšije to demantujui kažu d aje nije bilo nekoliko dana. Policiju su pozvali jer dete neprekidno plakalo.

Kažu i da devojčicu nisu videli od kada je bila beba. Otkrili su i kako je Irina ranije bila opsednuta čistoćom i da je čistila zgradu i oko nje.

"Volela je čistoću, često je prala pod ispred vrata i oko lifta", kaže jedan od komšija.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track