POLICAJAC POGINUO U PADU AVIONA, A ONDA JE KLUPKO POČELO DA SE ODMOTAVA: Niko nije znao o kakvom vrhunskom prevarantu se radi, a evo šta je sve radio u tajnosti! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

misteriozan slučaj

POLICAJAC POGINUO U PADU AVIONA, A ONDA JE KLUPKO POČELO DA SE ODMOTAVA: Niko nije znao o kakvom vrhunskom prevarantu se radi, a evo šta je sve radio u tajnosti! (VIDEO)

Planeta -

Džordan Aron držao je suši restoran u Karson Sitiju. Antonio Pastini nekada je bio policajac u Čikagu koji se sprijateljio sa sumnjivim tipovima. Ispostavilo se da se radi o istoj osobi.

Džordan (ili Antonio) koristio je dva imena i dva broja socijlanog osiguranja. Imao je nekoliko vozačkih dozvola i bankovnih računa.

Jedna od njegove 4 bivše žene kaže da je imao više identiteta kako bi skrivao novac, zbog čega je smatrala da je imao problema sa zakonom.

foto: Youtube/Printscreen

Ovaj Amerikanac bi do kraja života mirno živeo kao Toni Pastini da nije 3. februara u okrugu Orindž poginuo u padu "cesne".

Na mestu nesreće je pronađena i policijska značka, međutim, klupko je počelo da se odmotava. Utvrđeno je da Toni nikada nije bio policajac. Značka koju je koristio prijavljena je kao nestala davne 1978.

Uvek je pričao o policijskoj službi, a u njegovom restoranu skupljali su se mnogi policajci.

Pastinijev rođak Geri Vilis tvrdi da je njegov ujak bio “pravi policajac”, i da je imao savršeno dobre razloge da promeni ime. On, međutim, nije naveo koji su to razlozi, što ukazuje da je ujak želeo da započne novi život nakon što je napustio policijski posao.

Istraga o padu aviona bi mogla da potraje 18 meseci i verovatno će se naširoko govoriti o Pastinijevoj ličnosti, koji je i upravljao "cesnom".

Inače, kad je Pastini otvorio lanac restorana početkom devedesetih u Nevadi, otvoreno se hvalio policijskom prošlošću. Rekao je da je bio detektiv i da se penzionisao nakon 17 godina rada u čikaškoj policiji. Čak je za jedne novine rekao da je kao marinac bio stacioniran u Japanu, što su mornaričke vlasti negirale.

Početkom devedesetih, upoznao je Denisa Hofa, vlasnika legalnih bordela u Nevadi, pre nego što je ovaj postao poznat zahvaljujući emisiji o njegovim javnim kućama i kampanji za državni parlament u kojem je osvojio glasove iako je prethodno umro.

Do sedamdesetih godina imao je pumpu, šlep i stereo kompaniju. Takođe je vozio male avione. Njegova priča je i dalje puna nepoznatih detalja, a jedina osoba koja zna sve, poginula je početkom februara u “cesni”.

Kurir.rs/Latimes.com Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track