SVEŠTENIK PEDOFIL PRONAĐEN MRTAV U SVOJOJ KUĆI: Komšije tvrde da je ubijen iz osvete i da je iznajmljivao muške ku.ve!
Foto: Printscreen Youtube

ZLOČIN U NEVADI

SVEŠTENIK PEDOFIL PRONAĐEN MRTAV U SVOJOJ KUĆI: Komšije tvrde da je ubijen iz osvete i da je iznajmljivao muške ku.ve!

Planeta -

Sveštenik pedofil Džon Kapareli (70) koji je ubijen u svojoj kući u Nevadi pod sumnjivim okolnostima, a kako se saznaje iznajmljivao je muške prostitutke.

Kapareli je bio optužen da je seksualno zlostavljalo najmanje dva maloletnika u periodu od 1970. do 1980. godine, kada je radio u Nju Džerziju, a prošlog meseca se pojavio na listi sveštenika pedofila.

Sveštenikova komšinica Marta Lovato izjavila je policiji da veruje da je njegovo ubojstvo bilo planirano i da je ubijen iz osvete.

Još jedan komšija , Džon Di Anđelo veruje da je sveštenik ubijen još prošle srede, 6. marta, jer se tog dana nije pojavio na zakazanoj večeri.

Di Anđelo dodaje da je prijatelj došao da proveri šat je sa Kaparelijem i pozvao policiju. Policija je provalila u Kaparelijevu kuću i pronašla njegovo beživotno telo. Di Angelo je rekao da je te srede bio čitav dan kod kuće i da nije čuo nikakav pucanj.

Policija ne želi da daje nikakve detalje o ubistvu Rođak sveštenika je identifikovao telo u mrtvačnici dva dana nakon što je pronađen mrtav. Većina Kaparelijevih žrtava navodi da ih je terao da se rvaju u kupaćim gaćicama i pritom ih fotografisao.

Kapareli je predavao matematiku na univerzitetu Siton hol, a studenti su ga ocenili kao najgoreg nastavnika matematike ikad.

"Favorizuje nekoliko učenika, a nama ostalima je rekao da platimo dodatne časove", piše u jednoj od recenzija.

Jedan student je 2008. godine naglasio da za odličnu ocenu iz njegovog predmeta "mora da bude izabran za rvanje"."On je sramota za ovu instituciju, kao profesor i kao osoba", napisao je student.

Kurir.rs/Independent

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track