Najnovije vesti

STRAVIČAN SNIMAK IZ DŽAMIJE: Tela leže na gomilama, a terorista bez milosti puca! Izašao napolje, pa nastavio krvavi pir (UZNEMIRUJUĆI VIDEO, 18+)
Foto: Printscreen, Printscreen Twitter

krvoproliće

STRAVIČAN SNIMAK IZ DŽAMIJE: Tela leže na gomilama, a terorista bez milosti puca! Izašao napolje, pa nastavio krvavi pir (UZNEMIRUJUĆI VIDEO, 18+)

Planeta

Na internetu se pojavio snimak teroriste Brantona Taranta koji je u džamijama u novozelandskom gradu Krajstčerču pobio najmanje 40 ljudi.

Snimak je veoma uznemirujuć i nije za one sa slabijim zdravljem.

Na snimku se vidi kako on nemilosrdno ide džamijom i ubija ljude. Mogu se videti tela kako leže na zemlji. Krvnik je ceo napad snimio i prenosio uživo na Fejsbuku.

foto: Printscreen, Printscreen Facebook

Kad je sve ispucao, vratio se do kola po još municije. Kada se vratio do džamije, tražio je preživele i pucao u ljude koji su nepomično ležali na zemlji.

foto: Twitter/Printscreen

Pre krvavog pira, na Tviteru je postavio manifest u kome objašnjava zašto će krenuti u napad. Sebe opisuje kao običnog belca, muškarca rođenog u Australiji, pripadnika radničke klase iz skromne porodice.

Dosta pažnje privukli su natpisi na njegovom oružju, na srpskom, ruskom, nemačkom i drugi jezicima koji se odnose na istorijske ličnosti koje su se borile protiv najezde Osmanskog carstva.

Kurir.rs

Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...