TERORISTA SA NOVOG ZELANDA POZIVA NA UBISTVO ANGELE MERKEL: Ima listu političara za eliminaciju, evo za šta ih krivi!
Foto: EPA, AP

jeziv spisak

TERORISTA SA NOVOG ZELANDA POZIVA NA UBISTVO ANGELE MERKEL: Ima listu političara za eliminaciju, evo za šta ih krivi!

Planeta -

Australijanac Brenton Tarant koji je pobio ljude u napadu na džamije na Novom Zelandu, pozvao je u svom manifestu na ubistvo političara koji su "neprijatelji" evropskih zemalja, a na vrhu liste je nemačka kancelarka Angela Merkel.

Pored Merkelove, na listi "neprijatelja visokog nivoa", nalazi se i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, kao i gradonačelnik Londona Sadik Kan.

"Ubiti Angelu Merkel, ubiti Redžepa Erdogana, ubiti Sadika Kana", napisao je Brenton Tarant, a uživo o monstruoznom napadu i njegovim posldicama pročitajte OVDE.

Tarant je za Merkelovu napisao da je "majka svih antibelih i antigermanskih stvari na svetu", i optužio je da je "rasno očistila Evropu od Evropljana".

Za Erdogana Tarant je naveo da je "vođa najveće islamske grupe unutar Evrope", te da ga je potrebno ukloniti "da bi se eliminisao glavni neprijatelj Rusije i oslabio NATO".

Za gradonačelnika Londona muslimanske veroispovesti, on je rekao da je Kan "pakistanski muslimanski osvajač" jer "želi etnički da zameni britanski narod u Ujedinjenom Kraljevstvu".

Na osnovu njegovog manifesta vidi se da svoje ideje zasniva na ideologiji o supremaciji belaca, ali ujedno podržava i eko-fašizam. To je radikalna ideologija koja spaja fašizam i ekologiju, zaključuje "Sputnjik".

Kurir.rs / Sputnik

Foto: EPA, AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track