KRVAVI RAST ŠIPTARSKE MAFIJE U LONDONU: Počeli kao trgovci ženama, sada kontrolišu tržište kokaina! I Britanci naučili šta su BESA I KRVNA OSVETA (VIDEO)
Foto: YT Screenshot

šokantno

KRVAVI RAST ŠIPTARSKE MAFIJE U LONDONU: Počeli kao trgovci ženama, sada kontrolišu tržište kokaina! I Britanci naučili šta su BESA I KRVNA OSVETA (VIDEO)

Planeta -

Hiljade navodnih izbeglica sa Kosova i Metohije su preplavili Veliku Britaniju tokom 90-ih i 2000-te, i to u tolikoj meri da niko od nadležnih nije mogao da kontroliše ko su oni u stvari.

Među njima su bili i teroristi OVK, koji su svoje sposobnosti želelii da unovče u novoj domovini.

Prvo su dobili poslove obezbeđenja u javnim kućama, da bi uskoro preuzeli posao trgovine belim robljen i prostuituciju. Maltežani, koji su u elitnom delu Londona - Sohou imali primat u tom biznisu, brzo su se povukli.

Imali su lokale, ali su im sada trebale devojke i počeli su da ih dovoze - kamionima iz Moldavije. Njihovom brutalnošću prema ženama je bila zapanjena i britanska policija. Obično su makroi tukli prostitutke tako da im povrede i masnice ne smetaju za posao, ali ne i Albanci.

U novembru su statsistike pokazale da Albanci drže 35 odsto tržišta trgovine belim robljem. Početkom prošle deceenije mnogi Albanci iz Albanije su tražili azil tvrdeći da su sa Kosova i Metohije.

Tako ojačana mafija sa uporištem u prostituciji, rešila je da krene u nov biznis - narkotike, pre svega marhuanu. Sada već kontrolišu trgovinu kokainom što je tržište vredno 5 milijardi funti u Velikoj Britaniji.

Po broju uhapšenih zbog prekršaja sa drogom Albanci su u Velikoj Britaniji na drugom mestu, posle Poljaka. U Britaniji ih znaju kao Šiptarsku mafiju, koja svoje redove obnavlja veliki brojem pridošlica, a rad zasnivaju na besi i krvnoj osveti.

Albancu s uspeli da snize cenu kilograma kokanina na 5.500 funti, jer nabavljaju direktno iz Latinske Amerike. U EU je cena 4 puta veća.

Kurir.rs/Sun

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track