KAKAV PEH: Luksuzni poršei od 260.000 evra potonuli na dno okeana posle velikog požara na teretnom brodu! Uništeno 2.000 automobila! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

strašno

KAKAV PEH: Luksuzni poršei od 260.000 evra potonuli na dno okeana posle velikog požara na teretnom brodu! Uništeno 2.000 automobila! (VIDEO)

Planeta -

Među 2.000 automobila koji su potonuli zbog požara na teretnom brodu "Grande Amerika", nalazila su se i luksuzna sportska vozila marke "porše".

Požar je izbio na italijanskom teretnom brodu nedaleko od francuske obale.

Ekskluzivni model "poršea" 911 GT2 RS završio je tako na dnu okeana, a automobili su na putu ka Brazilu kada je vatra buknula.

Na brodu je bilo 27 ljudi i svi su uspeli da se spasu.

Osim navedenog "poršea" koji košta približno 260.000 evra, u dubinama su se izgubili i "audi" A3, A5, Q7, RS4 i RS5. Ovo je veliko razočarenje za one koji su svoje nove ljubimce željno iščekivali u Brazilu.

Nesuđeni vlasnici su dobili pismo u kome ih kompanija obaveštava da su njihovi automobili potonuli zbog čega je odlučeno da će proizvodnja serije "GT2 RS" biti nastavljena u aprilu, a pošiljka će biti isporučena u junu.

Brod je takođe nosio 10 tona hlorvodonične i 70 tona sumporne kiseline. Takođe, uočena je velika naftna mrlja koja preti da zaspe obale Francuske.

Kurir.rs/Euronews Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja