Preklao ženu zbog statusa na Fejsbuku

monstrum

Preklao ženu zbog statusa na Fejsbuku

Planeta -
Britanac Vejn Forester (34), koji je ubio svoju suprugu osuđen na doživotnu robiju

LONDON - Britanac Vejn Forester (34), koji je ubio svoju suprugu, majku dvoje dece, zbog statusa na Fejsbuku osuđen je na doživotnu robiju! Njegova žena Ema (34) je, dan pošto se on iselio iz stana, stavila status "singl" (slobodna) na FB. On se tada vratio u stan i kuhinjskim nožem je izbo. Na sudu je priznao ubistvo. Osuđen je na kaznu od 14 godina zatvora do doživotne.

Forester, inače vozač kamiona, je ispričao da je 18. februara otišao do Emine kuće Krojdonu, južnom delu Londona i tu počinio masakr. Ženu je usred noći zatekao u snu, a bio je pijan i pod dejstvom kokaina. Najpre ju je pretukao, i iščupao joj je pramenove kose, a posle toga je uzeo nož i izbo je po glavi i vratu."Učinili ste strašan zločin. Ne postoji nikakav izgovor niti opravdanje", rekao mu je sudija Brajan Barker.Krici nesrećne žene probudili su komšije u noći ubistva. Tada su videli krvavog Forestera i pozvali su policiju.

Inače, ubica je Eminim roditeljima dan pre ubistva da je zbog njenog statusa "ispao budala".Kada je uhapšen rekao je policajcima: "Izbacila me je iz kuće, a onda je na internetu svima obavila da me je ostavila i da želi da upozna nove muškarce. Voleo sam Emu i bio sam očajan i ponižen", pravdao se monstrum.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track