SUROVA OSVETA ZA UBISTVO BEBE: Namamio ubicu u stan, pa ga tako unakazio da nisu smeli da pokažu fotografije leša u sudnici! Objavljen poslednji snimak ubice dečaka! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

izboden 176 puta

SUROVA OSVETA ZA UBISTVO BEBE: Namamio ubicu u stan, pa ga tako unakazio da nisu smeli da pokažu fotografije leša u sudnici! Objavljen poslednji snimak ubice dečaka! (VIDEO)

Planeta -

Ijan Harli (23) koji je na smrt izbo ubicu deteta Dejvida Gouta u Velsu osuđen je na 24 godine zatvora.

Kada je prošle godine saznao da je Gouta 1985. ubio 17-mesečnog dečaka Či Ming Šeka zbog čega je proveo 32 godine u zatvoru odlučio je da ga likvidira.

1 / 8 Foto: printscreen PA

Tužioci su rekli da je Gout namamljen u stan komšije Dejvida Osborna gde je izboden najmanje 176 puta, ao surovosti ubistva govori i činjenica da su iščupali nokte.

Kako je rečeno na suđenju, Harli je žrtvu najpre izbo nožem, a onda ga je unakazio šrafcigerom. Telo je bilo toliko unakaženo da zbog jezivih rana fotografije žrtve nisu ni pokazivane poroti.

Harlej i njegovi prijatelji Osborn i Daren Ivšem su pokušali da se otarase leša, pa su ga stavili u automobil koji su zapalili. Međutim policija je kasnije pronašla odeću sa mrljama krvi na obali reke, blizu mesta na kojem su Osborn i Ivšem snimljeni nadzornim kamerama.

U torbi su pronađeni krvavi peškiri i čaršavi, čarape, donji veš kao i trenerke.

Kako prenosi Metro, oni su žrtvu namamili u stan samo nekoliko sati po saznanju da je ubio dete. Osborn je ispričao da je bio u kuhinji, kada je čuo da Gout vrišti.

"Kada sam ušao u sobi video sam Ijana sa krvavim nožem u rukama pored Goutovog tela. Upitao sam ga zašto je to uradio u mom stanu, a on mi je rekao da ne brinem i da ćemo očistiti sve, a onda je nastavio da ga ubada", dodao je on.

Iako je Harli na suđenju negirao da imao veze sa ubistvom, on je osuđen na 24 godine robije.

Kurir.rs/Metro

Foto PA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track