HOROR NA POROĐAJU: Bebina glava se otkinula, a obezglavljeni trup ostao u stomaku majke još 24 sata! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

strava

HOROR NA POROĐAJU: Bebina glava se otkinula, a obezglavljeni trup ostao u stomaku majke još 24 sata! (VIDEO)

Planeta -

Trudnica iz Južne Afrike preživela je pravi horor kada je tokom porođaja izašla samo bebina glava, dok je ostatak tela ostao zarobljen u njoj još 24 sata.

Kagiso Kgatla (19), koja je bila u šestom mesecu trudnoće i očekivala svoje prvo dete, u strahu je gledala kako iz nje izlazi samo bebina glava.

Prestrašena majka čekala je još 24 sata pre nego što je "rodila" ostatak tela. Tinejdžerka sada namerava da tuži Memorijalnu bolnicu Tambo u Boksburgu, u Južnoj Africi, gde je doživela strašno iskušenje, a za lokalne medije opisala je horor kroz koji je prošla.

"Doktor mi je rekao da guram, ja sam ga poslušala ali ništa se nije dešavala. Posle nekoliko pokušaja rekao mi je da vidi bebinu glavu, a onda ja zatražio one velike hvataljke", ispričala je ona.

U tom trenutku, kako je ispričala, izašla je bebina glava." Ali samo glava, ostatak tela ostao je unutra", rekla je majka.

Očajna Kasigo želi da joj doktori kažu istinu i šta se desilo sa njenom bebom.

" Ako treba da idu u zatvor, neka odgovaraju zbog onoga što sam doživela zbog njih", istakla je ona.

Tinejdžerka je otkrila kako su je doktori upozorili da njena beba verovatno pati od nekih abnormalnosti, ali ona je bila spremna da brine o njoj uprkos predviđenim "teškoćama". Zvaničnici bolnice insistiraju na tome da su upozorili majku da njena beba ima male šanse da preživi.

"U ovom slučaju, glava je iskočila sama i pokušali smo da vidimo da li će je ostatak tela pratiti, ali to se nije desilo" rekli su iz bonice.

Sličan slučaj dogodio se u Ujedinjenom Kraljevstvu 2014. kada je Laura Galazi izgubila bebu u 25. nedelji trudnoće.Tokom porođaja glava bebe je ostala zarobljena a onda se odvojila od tela.

Kurir.rs/news24.com

Foto Printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track