Najnovije vesti

LETEĆI PRODAVAC: Vetar je udario toliko snažno da je muškarca podigao visoko u vazduh zajedno sa suncobranom!  Niko nije uspeo da ga zadrži! (VIDEO)
Foto: Facebook video prtscr / ABC

oluja

LETEĆI PRODAVAC: Vetar je udario toliko snažno da je muškarca podigao visoko u vazduh zajedno sa suncobranom! Niko nije uspeo da ga zadrži! (VIDEO)

Planeta

Tokom snažnog udara vetra u turskoj oblasti Kadirli, sigurnosne kamere na jednoj pijaci zabeležile su neverovatan snimak čoveka koji je poleteo zajedno sa suncobranom.

Usled nevremena na pijaci u Osmaniju, 25. marta počelo je sve da leti sa tezgi uključujući kase sa novcem, povrće i druge stvari ali niko nije očekivao da će poleteti i jedan od trgovaca.

 

Kako su zabeležile kamere, Mehmet Ali Čanak i još dvojica muškaraca koji su se našli u blizini, pokušali su da zadrže suncobran da ne padne prilikom udara vetra.

Nisu ni slutili da je vetar toliko jak, kada su se dvojica od njih trojice popela na postolje suncobrana kako bi dodali težinu, ali šok je usledio već nakon dve sekunde.

Vetar je toliko snažno dunuo da je Mehmet podigao u visinu zajedno sa platnenim suncobranom, dok je njegov kolega spao sa postolja. On se uhvatio za stub i preleteo oko 10 metara od mesta gde je stajao. Kako su objasnili nadležni, oluija je trajala 10-ak minuta a Mehmet nije ozbiljnije povređen.

 

Kurir.rs

Foto: Facebook video prtscr / ABC

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...