SEĆATE LI SE DEVOJKE KOJA JE DRUGARICU GURNULA SA MOSTA: Sad ju je sudija osudio na šokantnu zatvorsku kaznu! Ceo svet je bio zgrožen OVIM SNIMKOM (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

epilog neverovatnog slučaja

SEĆATE LI SE DEVOJKE KOJA JE DRUGARICU GURNULA SA MOSTA: Sad ju je sudija osudio na šokantnu zatvorsku kaznu! Ceo svet je bio zgrožen OVIM SNIMKOM (VIDEO)

Planeta -

Prošlog avgusta, Tejlor Smit (19) gurnula je svoju drugaricu Džordan Holgerson (16) sa mosta od 18 metara visine.

Džordan je skupljala snagu da skoči sa mosta u vodu, kao i mnogi drugi pre nje, međutim, Tejlor je mislila da će joj pomoći ako je gurne.

"Prošlog leta, moja takozvana drugarica mi je život promenila na gore. Nisam mogla da dišem, kad su me izvukli iz vode, mislila sam da ću umreti. Telo mi je menjalo boju iz sekunde u sekundu. Tri dana sam bila u bolnici. Nisam mogla sama da se tuširam ili da odem do kupatila, jedva sam hodala", rekla je Džordan na sudu, plačući.

Džordan je zadobila prelome 6 rebara, probušena pluća, hematom u grlu i modrice po celom telu.

"Kada sam izašla iz bolnice, bila sam u bolovima. Rebra su mi do sada zacelila, ali i dalje osećam bol i nelagodnost", rekla je pred sudijom.

Sa druge strane, Smitova se izjasnila krivom, pa se takođe obratila sudu sa izvinjenjem.

Džordan
Džordanfoto: AP

"Od incidenta prošle godine, naši životi nisu isti. Dosta sam sazrela, naučila sam da moram da razmislim pre nego što nešto brzopleto uradim. Želim iskreno da se izvinim Džordan i njenoj porodici", kazala je.

Međutim, Džordanina majka je istakla da nije uverena da se Tejlor zaista kaje za svoj nepromišljeni postupak i da bi trebalo da provede u zatvoru onoliko koliko je njena ćerka bila u bolnici.

Tejlor
Tejlorfoto: AP

Sudija Darvin Zimerman rekao je Smitovoj da mora neko vreme da provede iza rešetaka.

"Mogla si da je ubiješ", poručio joj je.

Zimerman je naložio da devojka provede dva dana u zatvoru, kao i da se 38 dana bavi društveno-korisnim radom.

Čim je to čula, Tejlor je počela da plače jer je za nju ovo bilo svojevrsno iznenađenje. Kako se navodi, prethodni dogovor je bio da 60 dana provede u kućnom pritvoru. Kada je sudija čuo svedočenja Džordan i njene majke, predomislio se.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja