Najnovije vesti

PRILAZE MI I PITAJU ŠTA NIJE U REDU S MOJOM ĆERKOM: Ispovest majke devojčice koja boluje od IZUZETNO RETKOG SINDROMA! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook

NJENA KOSA NE MOŽE DA SE OČEŠLJA!

PRILAZE MI I PITAJU ŠTA NIJE U REDU S MOJOM ĆERKOM: Ispovest majke devojčice koja boluje od IZUZETNO RETKOG SINDROMA! (FOTO)

Planeta

Majka devojčice iz Jorkšira tvrdi da kosa njene ćerke izgleda kao kosa trol lutke zbog retkog sindroma, a da se i neretko susreću sa uvredama i zlobnim komentarima.

Vajnter Sejmor (7) ima Sindrom kose koju je nemoguće očešljati, a za koji se smatra da pogađa samo 100 ljudi širom sveta.

"Devojčica je rođena sa crnom gustom kosom, ali je odjednom  počela da joj niče plava, nežna kosica zbog koje je delovala kao pile", kaže njena mama Šarlot Sejmor (33).

Devojčica privlači pažnju gde god da ode, dok nepoznate osobe redovno prilaze njenoj mami da pitaju: 'Šta nije u redu s njenom kosom?' i čak napadaju majku da zanemaruje dete, Šarlot kaže da devojčica uživa u pažnji koju dobija.

Šarlot dugo nije znala da joj ćerka pati od bilo kakvog sindroma.

Pokušavala je i isprobavala sva moguća sredstva ne bi li raščešljala devojčici kosu, ali ništa nije uspevalo. Tako je, pretražujući internet u potrazi za rešenjima, zapravo našla problem.

"Kosa joj je luda. Kao da se skuplja i u sredini ima milion ludih pramenova. Stvarno ne možeš da provučeš češalj kroz nju.  Za školu je samo zavežem u rep kako bih je sklonla", kaže majka.

 

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Facebook

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...