DEVOJKA MISLILA DA JE STIGAO NJEN PREVOZ, PA JE UŠLA U KOLA: Izgubio joj se svaki trag, a onda je pronađena mrtva (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

MISTERIOZNA SMRT

DEVOJKA MISLILA DA JE STIGAO NJEN PREVOZ, PA JE UŠLA U KOLA: Izgubio joj se svaki trag, a onda je pronađena mrtva (VIDEO)

Planeta -

Američka studentkinja Samanta Džozefson (21) ušla je u nepoznati automobil, misleći da je to vozilo Ubera. Tada joj se izgubio svaki trag, a posle 24 sata potrage, pronađena je mrtva.

"Teška srca pišem ove reči. Molimo se sa prijateljima i porodicom Samante Džozefson", napisao je dekan Univerziteta u Južnoj Karolini Haris Pastides.

Samantin otac je, takođe, potvrdio da je devojka preminula.

"Samanta više nije sa nama, ali je nećemo nikada zaboraviti", napisao je Simor Džozefson.

Samanta je poslednji put viđena u petak oko dva ujutro kad je odlazila kući posle izlaska s prijateljima u lokalnom baru.

Ušla je u crni automobil za koji su ona i njeni prijatelji mislili da je Uber koji je pre toga naručila.

Međutim, automobil koji naručila preko Ubera stigao je nekoliko minuta kasnije, a vozač je otkazao vožnju pošto se devojka nije pojavila.

foto: Youtube/Printscreen

Kada prijatelji i porodica kasnije tog dana nisu mogli da kontaktiraju sa Samantom, pokrenuta je potraga.

Nadzorne kamere su snimile kako Samanta ulazi u auto, a policija je objavila snimke u nadi da će građani pružiti više informacija. Za sada se ne zna šta se devojci dogodilo ni gde je tačno pronađeno njeno telo.

Iz kompanije Uber su savetovali građane da obavezno pre ulaska u kola provere da li se podaci vozača i automobila poklapaju sa podacima iz aplikacije, pošto u aplikaciji piše o kom modelu automobila se radi, navedeni su podaci i slika vozača kao i broj registracije.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja