KRVAVA PRAKSA DOKTORKE FRANKENŠTAJN: Ruskinja operisala u podrumu uz mobilni telefon, pacijenti preživeli HOROR (VIDEO)
Foto: printscreen diepresse.com

ludilo

KRVAVA PRAKSA DOKTORKE FRANKENŠTAJN: Ruskinja operisala u podrumu uz mobilni telefon, pacijenti preživeli HOROR (VIDEO)

Planeta -

Iza lažne ruske doktorke, komju su pacijenti prozvali dr. Frankenštajn, ostao je veliki broj unakaženih osoba.

Ruskinja dr Aliona Verdi, čije je pravo ime Antonina Gorbunova, pod istragom je zbog "sakaćenja" desetak pacijenata koje je operisala u podrumu uz svetlo mobilnog telefona, prenose britanski San.

Žene koje su prošle kroz njene ruke prozvale su je Frankenštajn i kažu da je operacije obavljala u svojoj kući. Jedna je izgubila nos, druga tvrdi da su njene genitalije podignute na pogrešnom mestu, dok neke ističu da im koža izgleda kao riblji rep nakon operacije.

Nakon operacije grudi, jedna pacijentkinja doživela je pravu agoniju jer je u jednoj dojci ostala bukvalno rupa. Verdi, koja ima oko 30-ak godina, negirala je ove optužbe za lokalne medije. Tvrdila je da je napustila kliniku u Krasnodaru u kojoj je radila, zbog nedostatka lekova za smanjenje bolova.

Doktorka tvrdi da su njeni bivši nadređeni organizovali osvetu protiv nje kada je policija počela da ih ispituje zbog operacija koje su dovele do izobličenja i smrti. Takođe je negirala odgovornost za smrt ljudi u bolnici u kojoj je radila.

Policija je svakako pokrenula istragu protiv nje nakon optužbi osakaćenih pacijenata i fotografija na kojima se vidi da zahvati nisu prošli kako treba.

Kurir.rs/Sun

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja