PREDSEDNIK IZRAELA OBRADOVAO TRUDOA ČARAPAMA: Kad žena bira poklon ne može da omaši!
Foto: AP / Justin Tang / The Canadian Press

u gostima

PREDSEDNIK IZRAELA OBRADOVAO TRUDOA ČARAPAMA: Kad žena bira poklon ne može da omaši!

Planeta -

Supruga predsednika Izraela Ruvena Rivlina, Nehama Rivlin, koja se oporavlja od transplantacije pluća u bolnici, pobrinula se da njen suprug odnese prigodne poklone u svoju državnu posetu Kanadi ove nedelje.

Znajući da je mladi kanadski premijer Džastin Trudo poznat po svojoj sklonosti prema čarapama koje će biti primećene, prva dama Izraela mu je poslala na poklon par čarapa iz Izraela s motivom Jerusalima.

foto: AP / Justin Tang / The Canadian Press

Modna krekatorka Majan Gutfeld izjavila je da je počastvovana i sretna što su za poklon izabrane njene čarape jer Trudo važi, kako je rekla, za najvećeg kolekcionara čarapa u svetu.

Gutfeld koja je završila Koledž Šenkar za inženjerstvo, dizajn i umetnost u Ramat Ganu kraj Tel Aviva bila je iznenadjena jer je iznenada privukla pažnju.

foto: AP / Adrian Wyld / The Canadian Press

Čarape poklonjene kanadskom premijeru napravljene su u maloj porodičnoj fabrici na severu Izraela, inače jedinoj fabrici čarapa u zemlji. Rivlin je rekao Trudou da mu je čarape poslala njegova žena kojoj je poznato da voli čarape sa posebnim šarama.

Kanadski premijer privukao je pažnju novinara prošle godine kada je na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu nosio ljubičaste čarape sa žutim patkicama.

foto: EPA

Čarape koje mu je poslala supruga predsednika Izraela su iz Gutfeld serije Jerusalim, a na njima su stilizovana brda i kuće u tom gradu, poput one u kojoj je odrasla modna kreatorka.

Kurir.rs / Beta

Foto: AP / Justin Tang / The Canadian Press

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track