FOTOGRAFIJA ILUSTRUJE MOĆ MEKSIČKE MAFIJE: Pre kidnapovanja 11 policajaca, kriminalci ih naterali na nešto PONIŽAVAJUĆE (FOTO)
Foto: Facebook /Triple AS

drama

FOTOGRAFIJA ILUSTRUJE MOĆ MEKSIČKE MAFIJE: Pre kidnapovanja 11 policajaca, kriminalci ih naterali na nešto PONIŽAVAJUĆE (FOTO)

Planeta -

Ova fotografija predstavlja zastrašujući trenutak kada je kriminalna grupa pod pretnjom oružjem, primorala policajce da kleknu. Potom su oteli jedinicu od 11 policajaca i to nasred ulice u centralom Meksiku.

Agenti državne policije su patrolirali po gradu Huan Galindo, u državi Puebla, a onda su zarobljeni nakon pucnjave u subotu oko 19 časova po lokalnom vremenu.

foto: Facebook/Triple AS

Prema dostupnim informacijama, policajci su upravo zavrpili operaciju koja je sprečila bandu da nezakonito prisluškuje rafineriju nafte na severu države Puebla.

Meksička vlada je uključena u bitku koja se vodi protiv kriminalnih organizacija, koje su se tokom proteklih godina obogatile na krađi nafte.

Krađa nafte je dovela do otvorenog rata između kartela, ostavljajući za sobom na desetine mrtvih razbojnika ali i nevinih žrtava.

Meksiko ima veliki problem sa kriminalnim grupama Foto: Profimedia/AFP

U ovom slučaju, kriminalna grupa je jurila za policajcima, a neposredno pre šokantne otmice došlo je do pucnjave.

foto: Facebook/Triple AS

Na ovoj fotografiji se vide trojica od 11 policajaca kako kleče pored svog vozila, dok je u njih uperena lovačka puška.

Ova slika je postala viralna, pošto policajac koji kleči pokušava da proviri sa svoje desne strane kako bi video lica kriminalaca, dok njegove kolege gledaju u zemlju.

Policajci su potom pronađeni u nedelju oko šest časova ujutru na autoputu. Nisu bili povređeni ali su iz predostrožnosti odvedeni u bolnicu.

Nikakva hapšenja u ovom slučaju nisu zabeležena.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track