Najnovije vesti

DUTERTE NADMAŠIO SAMOG SEBE I PONOVO SVE ZGROZIO: Da mi je Bog dao mali polni organ, odsekao bih ga... Ni tu nije bio kraj njegovim šokantnim izjavama!
Foto: EPA/Mark R. Cristino

šta god da kaže, šokira ceo svet

DUTERTE NADMAŠIO SAMOG SEBE I PONOVO SVE ZGROZIO: Da mi je Bog dao mali polni organ, odsekao bih ga... Ni tu nije bio kraj njegovim šokantnim izjavama!

Planeta

Predsednik Filipina, Rodrigo Duterte (74) govorio je na mitingu u Puerto Princesa Sitiju, a dotakao se nekoliko različitih tema, od diplomatije do ljudske anatomije.

"Da mi je Bog podario mali penis, odsekao bih ga pred oltarom. Zar je ovo sve što si mi dao?!", rekao je Duterte dok su se okupljeni nasmejali.

Prisetio se mladosti i boravka u organizaciji za mlade hrišćane "YMCA". Rekao je da nije mnogo mario da li obučen prolazi kroz spavaonice i da je često šetao potpuno go dok su mu se drugi, navodno, divili, odnosno, njegovom telu.

Duterte kaže da je njegova muškost išla gotovo "u nebo" zahvaljujući dobroj genetici.

"Veoma sam zahvalan svom ocu. Makar me je doveo u ovaj svet potpuno opremljenog. Međutim, kad bih ušao negde gde je mnogo žena, one bi se razbežale", rekao je Duterte.

Duterte je na mesto predsednika Filipina stupio 2016. godine i odmah pokrenuo krvavu bitku protiv narko-dilera. Procenjuje se da je u tim sukobima ubijeno više od 5.000 ljudi što je izazvalo burne reakcije ne samo u toj azijskoj zemlji nego i širom sveta.

Duterte, inače kršten u katoličkoj crkvi, često govori protiv katolicizma i Vatikana, uglavnom se izražavajući opskurnim terminima. Često zbija neumesne šale na račun silovanja, a bivšeg američkog predsednika Baraka Obamu nazvao je "kučkinim sinom".

Kurir.rs/Sputnik Foto: EPA

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...