Ubio troje dece i sebe zbog ženinog statusa na Fejsbuku!

Strava u Britaniji

Ubio troje dece i sebe zbog ženinog statusa na Fejsbuku!

Planeta -
Keri Fuler (35) nožem izbo sina Sema (12) i æerke Beku (8) i Šarlot (7) i skoèio u provaliju jer ga je iznervirao ženin status na internetu

LONDON - Tragedija.Britanac Keri Fuler (35) nožem je ubio svoje troje male dece, sina Sema (12) i ćerke Beku (8) i Šarlot (7) i bacio ih u kamenolom, a zatim je skoèio u provaliju. Kako se pretpostavlja, monstrum je to uradio jer je njegova supruga i majka mališana Rut Fuler (34) nekoliko dana pre tragedije pisala na svom Fejsbuk profilu kako se nalazi u ozbiljnoj krizi srednjih godina.

Zabrinuta majka Rut prijavila je policiji nestanak dece u petak, pošto se tog dana mališani nisu pojavili u školi, a i njen suprug, inaèe inženjer molekularne biologije, izostao je s posla. Samo dan kasnije istražitelji su u šumovitoj oblasti Pols Kopièe, na samo 120 kilometara od njihove kuæe u Milkvolu u Britaniji, otkrili izbodena tela mališana.

Ubrzo su na dnu starog kamenoloma dubokog 25 metara otkrili i telo oca ubice.

Detektiv koji je uèestvovao u istrazi Nil Džejmison rekao je da je bilo stravièno videti tela nesreæne dece.

- To mora da je bila strašna porodièna situacija! Tela su bila udaljena oko 30, 40 metara jedno od drugog, a otkrili smo da se tu nalaze jer su nam lokalni stanovnici javili da je Fulerov crveni „lend rover“ veæ neko vreme parkiran u blizini šume i kamenoloma - objasnio je Džejmison.

Prema prvim rezultatima istrage straviènog zloèina, Keri Fuler je ubio svoju decu jer je njegova žena Rut na Fejsbuku pisala o svojoj krizi srednjih godina. Ona je na statusu izjavila: „Uf, veæ me hvata kriza srednjih godina, a samo sam nekoliko ludosti uèinila u životu.“ Pretpostavlja se da je Fulera još više iznerviralo to što je taj status njegove supruge lajkovala njegova sestra Ebigejl.

Sem je imao 12, a Šarlot samo sedam godina
Sem je imao 12, a Šarlot samo sedam godina

Rut Fuler
Rut Fuler

Mirna porodica

Komšija Fulerovih Peter Ajres (52) rekao je da nikad nije mogao ni da pretpostavi da bi Keri mogao da uradi tako nešto.

- Poslednji put sam ga video u èetvrtak, kad je s decom pakovao u kola neke stvari. Izgledalo mi je kao da idu na odmor, ništa neobièno. Ne mogu da verujem da se to dogodilo, bili su tako mirna porodica - isprièao je Ajres.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track