JEZIVA OSVETA! MAJKA SA SINOVIMA SKOČILA U REKU: Ostavila oproštajnu poruku i otkrila krivce za njenu STRAVIČNU ODLUKU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

kamere sve snimile

JEZIVA OSVETA! MAJKA SA SINOVIMA SKOČILA U REKU: Ostavila oproštajnu poruku i otkrila krivce za njenu STRAVIČNU ODLUKU! (VIDEO)

Planeta -

Jedna Kineskinja skočila je sa svoja dva sina u reku, a pre toga ostavila jezivu oproštajnu poruku na društvenim mrežama.

Ši Čunmei (28) ostavila je u nedelju uveče oproštajno pismo na društvenim mrežama u kojem je napisala da više ne može da se nosi sa svojim "lažnim" roditeljima, odnosno svekrvom i svekrom.

Nakon ubistva i samoubistva pojavio se i jeziv snimak na kojem se vidi kako Ši u rukama nosi mlađeg sina (3), dok starijeg (6) vodi za ruku pored reke u gradu Džangdžou. Stariji sin veselo skakuće i ne sluteći šta ga čeka.Tri dana kasnije njihova tela pronađena su u reci, oko 15 kilometara daleko od kuće u kojoj su živeli.

Njen suprug Huang Tianfa prijavio je njihov nestanak kada je video njenu poruku na društvenoj mreži. U njoj je, između ostalog, optužila roditelje njenog supruga da su se loše ponašali prema njoj i deci i da su je stalno vređali iza leđa u poslednjih sedam godina.

"Žao mi je, vodim tvoje voljene sinove sa sobom", dodala je, izvinjavajući se suprugu.

Huang je rekao policiji da su imali dobar brak, ali da je njegovi roditelji nisu baš voleli. Uvek su se svađali, ali oko nebitnih stvari. Nikada se ništa ozbiljno nije desilo, rekao je uplakan Huanga.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track