NEVEROVATNA ZAPLENA U BOGATAŠKOM KRAJU: Pronađeno više od 1.000 pušaka i pištolja u jednoj vili, a kuća pripada naslednicima čuvenog tajkuna (VIDEO)
Foto: AP

ubOjiti arsenal u los anđelesu

NEVEROVATNA ZAPLENA U BOGATAŠKOM KRAJU: Pronađeno više od 1.000 pušaka i pištolja u jednoj vili, a kuća pripada naslednicima čuvenog tajkuna (VIDEO)

Planeta -

Policija i federalni agenti pronašli su jednoj kući, u otmenom delu Los Anđelesa, Bel Eru, više od 1.000 komada oružja, uglavnom pušaka i sačmarica.

Na snimcima iz vazduha vidi se kako je policija ispred kuće položila gomilu oružja - puške, pištolje i sačmarice, kao i municiju.

"Nikad nisam video ovoliko oružja u mojoj karijeri, dugoj 31. godinu", rekao je policajac Kris Ramirez.

Inače, policija je na osnovu dojave da u kući neko trguje oružjem stigla da ispita o čemu se radi i potom uhapsila Hirarda Saenza (57).

Kuća se nalazi u bogatom kraju, gde žive poznate ličnosti, a u blizini je i Plejbojeva vila.

Vrednost poseda se procenjuje na više od 7 miliona dolara.

Otkriveno je i da se kuća vodi na Sintiju Bek koja ima troje dece sa Gordonom Getijem, poznatim biznismenom. Bekova je kupila kuću pre 18 godina, ali se ne zna da li je povezana sa ovom ogromnom zaplenom. Bekova poseduje nekoliko nekretnina u Los Anđelesu.

foto: LA Police Department

Gordon Geti je i sin nekadašnjeg naftnog tajkuna Džon Pol Getija. Porodica je postala veoma poznata 1973. godine kada je kidnapovan unuk Pola Getija.

Otmičari su tražili 17 miliona dolara koje Geti nije hteo da plati.

foto: LA Police Department

Na kraju je platio 2,2 miliona, a unuk je, doduše bez jednog uveta, pronađen živ na jednoj benzinskoj pumpi.

Kurir.rs/Usa today Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track