TOALET-PAPIR SA TRAMPOVIM LIKOM SE POJAVIO U PRODAJI: Može da se kupi u dve varijante, a evo koliko košta (FOTO)
Foto: AP / Jacquelyn Martin

ima i četka!

TOALET-PAPIR SA TRAMPOVIM LIKOM SE POJAVIO U PRODAJI: Može da se kupi u dve varijante, a evo koliko košta (FOTO)

Planeta -

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nije baš najomiljenija ličnost u svojoj zemlji što dokazuje i prodaja toalet-papira s njegovim likom, ali i četke za ve-ce šolju.

foto: EPA

Na onlajn prodavnici Amazon možete kupiti toaletni papir s Trampovim likom, a prodaje ga izvesni Gangster uz slogan "Make Toilet Paper Great Again" (Načinite toalet-papir ponovo velikim), čime se aludira na Trampov slogan tokom predsedničke kampanje.

"Na toalet-papiru odštampano je Trampovo lice u boji. Meke i apsorbujuće Trampove role: troslojne, 200 listova po roli. Može vam poslužiti kao poklon, ili kao običan toaletni papir!", piše u opisu.

foto: Printscreen

Prodavac je dodao i da se Trampov papir proizvodi u Kini, a možete ga kupiti u klasičnoj crno-beloj boji i u boji. Pakovanje od tri role papira košta 13 dolara.

foto: AP

A toaletni papir može da se uskladi i s četkom za ve-ce šolju koja se u prodaji pojavila krajem prošle godine.

Ove četke postale su toliko popularne na ovoj stranici da je potražnja postala veća od ponude, a zbog velikog broja narudžbina ljudi širom sveta morali su da čekaju po šest do osam nedelja da četku dobiju na svoju adresu. Četka košta 35 dolara, a narudžbina košta isto toliko.

Kurir.rs/Indy100 Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja