Najnovije vesti

STRAVA I UŽAS U MEKSIKU: Pronađeno 35 tela zalivenih kiselinom i živim krečom! Do sada identifikovane samo dve žrtve! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

sumnja se da ima još žrtava

STRAVA I UŽAS U MEKSIKU: Pronađeno 35 tela zalivenih kiselinom i živim krečom! Do sada identifikovane samo dve žrtve! (VIDEO)

Planeta

Meksičke vlasti prošle nedelje su na širem području Gvadalahare na zapadu zemlje pronašle 35 tela u neobeleženim grobovima.

Istražitelji su pretražujući kuće na jugoistoku Gvadalahare našli 27 tela, rekao je tužilac Herardo Solis na konferenciji za medije. Solis je rekao da istražioci na lokaciji traže još žrtava, a da su do sada identifikovana samo dva tela.

Državni tužilac je dodao da su u odvojenoj istrazi u centralnoj četvrti grada našli ostatke najmanje sedam osoba i da se rad na toj lokaciji odvija sporo zbog kiselina i žive sode kojom su tela uništena i zato sprečavaju istražioce da rade duže od 20 do 30 minuta odjednom.

Još jedno telo je pronađeno jugoistočno od Gvadalahare gde su uhapšene i četiri osobe, rekao je Solis. Trenutno se u Meksiku 40.000 osoba vodi kao nestale. Prošle je godine u toj zemlji bilo 33.000 ubistava, većinom povezanih sa organizovanim kriminalom.

 

Kurir.rs/Večernji.hr

Foto printscreen YT

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...