HOROR U NEMAČKOJ! POSLE TRI LEŠA PROBODENA STRELAMA OTKRIVENE NOVE ŽRTVE: Niko ne zna šta se događalo u sobi smrti u kojoj su dve žene i muškarac pronađeni u lokvi krvi, MISTERIJA SVE VEĆA! (VIDEO)
Foto: Printscreen Heute.at

jeziv zločin

HOROR U NEMAČKOJ! POSLE TRI LEŠA PROBODENA STRELAMA OTKRIVENE NOVE ŽRTVE: Niko ne zna šta se događalo u sobi smrti u kojoj su dve žene i muškarac pronađeni u lokvi krvi, MISTERIJA SVE VEĆA! (VIDEO)

Planeta -

Istraga pronađena tri tela u hotelskoj sobi u nemačkom mestu Pasau dobila je nov dramatičan tok. Policija je pronašla još dva ženska leša.

Naime istražioci su u stanu jedne od žrtava, tačnije tridesetogodišnje žene u Vitingenu pronašli još dva beživotna tela žena, ali se ne saopštava kako su ubijene

1 / 4 Foto: Printscreen Heute.at

Policija ubrzano pokušava da razreši ova misteriozna ubistva. da podsetimo u subotu je u sobi broj 20, malog pansiona u Ilcu kod Pasaua sobarica pronašla tela dve žene (30 i 33) i muškarca (53) koji su bili probodeni strelama iz samostrela.

U mešđuvremenu su otkriveni novi jezivi detalji. Prema pisanju medija muškarac i žena ležali su na krevetu natopljenom krvlju držeći se za ruke. Policija je potvrdila da su bili probodeni strelama. Posebno jezivo je izgledao leš muškarca koji je bio pogođen sa dve strele u čelo koje su mu gotovo prošle kroz glavu. Treća žrtva ležala je u lokvi krvi na podu nedaleko do kreveta.

Policija je u sobi pronašla tri samostrela. Veza između žena i muškarca tek treba da se utvrdi, a slučaj dodatno komplikuje otkriće dva nova leša u stanu ubijene žene. Za sada je sigurno da je grupa tri dana ranije rezervisala sobu bez doručka za vikend. Oni su autom stigli u petak uvečer oko 22 sata. Osoblje ih je okarakterisalo kao čudne.

Čovek koji je bio lovac i strelac bio je u odelu i imao je dugu belu bradu. Žene su bile odjevene u crno. Pre nego što su se popeli u sobu broj 20 na drugom spratu, popili su vodu i koka-kolu u restoranu. Tada su ih poslednji put videli žive.

Iako su u sobi pored njihove takođe bili gosti oni kažu da tu noć nisu čuli ništa sumnjivo. Sobarica je u subotu u “sobi smrti” otvorila vrata, a kada je videla jednu nogu bilo joj je sumnjivo i odmah je zvala šefa. zatekli su jeziv prizor.

Dva tela na krevetu i jedno malo dalje na podu sobe, asve je bilo puno krvi.

Obdukcija bi trebalo da utvrditi ko je koga gađao samostrelom. Policija pretpostavlja da se ubica ubio nakon što je usmrtio svoje cimere. Sada se slučaj dodatno zakomplikovao.

Kurir.rs/Hete

Foto printscreen Heute

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track