SLUČAJ SAMOSTREL I DALJE POTRESA NEMAČKU: Policija odlučila da pretraži kuću jedne od žrtava i tamo naišla na JEZIV PRIZOR! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Facebook

strava

SLUČAJ SAMOSTREL I DALJE POTRESA NEMAČKU: Policija odlučila da pretraži kuću jedne od žrtava i tamo naišla na JEZIV PRIZOR! (VIDEO)

Planeta -

U kući jedne od tri osobe, koje su pre nekoliko dana nađene mrtve u pansionu u nemačkom gradu Pasauu (Bavarska), policija je našla još dva tela.

Mrtve žene otkrivene su u oko 600 kilometara udaljenom Vitingenu (pokrajina Donja Saksonija), a jedna od njih je verovatno bila devojka tridesetogodišnje žene, čije je telo, pored tela još dve osobe (muškarca i žene), nađeno u Pasauu, saopštilo je u ponedeljak tužilaštvo u tom gradu.

Sobarica pansiona u Pasauu u subotu je u jednoj sobi zatekla tri mrtva gosta. Policija je odmah zaplenila dva samostrela, a kasnije je u torbi našla još jedan.

Tela muškarca i žene koji su ležali u bračnom krevetu, držeći se za ruke, bila su probodena s više strela, dok je treća žrtva (30-godišnja žena) ležala na podu s jednom strelom zabijenom u telo, saopštio je glavni tužilac Valter Fajler.

U kući u Vitingenu nije bilo samostrela, niti strela.

"U ovom trenutku istražujemo moguću povezanost ova dva slučaja", objasnio je Tomas Rojter, portparol policije.

Policija je tela u Vitingenu zatekla kada je htela da obavesti partnerku 30-godišnje žrtve iz Pasaua (neki mediji navode i da joj je bila sestra) o njenoj smrti.

Obdukcija tri prve žrtve ukazuje na grupno samoubistvo. I dalje nema indicija da je četvrta osoba bila umešana u slučaj, saopštilo je u utorak tužilaštvo u Pasauu.

Strela zabodena u srce uzrok je smrti 53-godišnjeg muškarca i 33-godišnje žena, koji su zajedno ležali u krevetu, dok je za 30-godišnju ženu, koja je ležala na podu sobe, bio smrtonosan pogodak u vrat. Pretpostavlja se da je 30-godišnja žena prvo ubila par, a zatim i sebe.

U sobi pansiona nađena su i dva testamenta, koja su sastavili muškarac i žena, koji su ležali na krevetu, saopštio je portparol policije, a obdukcija tela otkrivena u Vitingenu pružiće nove informacije.

Kurir.rs/Standard.de/Stern.de Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track