REŠENA MISTERIJA LEŠEVA PROBODENIH STRELAMA: Žrtve su bile članovi sekte koja je bila opsednuta srednjim vekom, a SMRT je bila njihov zaštitni znak! (VIDEO)
Foto: Printscreen Krone.at

hororu nemačkoj

REŠENA MISTERIJA LEŠEVA PROBODENIH STRELAMA: Žrtve su bile članovi sekte koja je bila opsednuta srednjim vekom, a SMRT je bila njihov zaštitni znak! (VIDEO)

Planeta -

Torsten V. (53) koji je sa još tri žene nađen mrtav u pansionu u nemačkom gradu Pasau, pripadao je grupi od četvorice muškaraca, koji su u poslednjih nekoliko godina iznamljivali prostor u industrijskoj oblasti grada Hahenburga, pod svojim imenom ili pod imenom registrovanog udruženja.

To je bila neka vrsta baze i najvažnijeg sastajališta članova grupe. Torsten je sebe smatrao vitezom kojem su se žene obraćale sa izrazitom poniznošću.

Četiri muškarca i četiri žene, čija su tela nađena u Pasau i Vitingenu, činili su "jezgro" organizacije nalik na sektu, saznaje nemački Fokus. Oni su organizovali kurseve mačevanja, tajlandskih borilačkih veština, ali i izlete na vašare posvećene srednjovekovnom životu.

Jednu takvu manifestaciju posetili su u Austriji gde su i kupili samostrele, neposredno pre nego što su otišli u hotel u u kom su izvršili samoubistvo samostrelom.

Smrt je igrala važnu ulogu u njihovom životu. Nosili su crnu odeću, a mrtvačka glava je centralni element amblema borilačkog kluba. Post na Fejsbuku otkriva da su klijenti kluba u Hahenburgu, pored mačevanja, učili veštinu izrade srednjovekovne odeće.

Učitelj, koji je predavao u školi, prvi je iz grupe od četiri muškarca koji je izvršio samoubistvo. Bilo je to pre tri godine. Izvor blizak žrtvama tvrdi da je taj slučaj povezan sa novim smrtnim slučajevima. Roditelji Karine U.(19) žrtve iz Vitingena optuživali su učitelja za seksualno zlostavljanje njihove ćerke, a on ih je optužio za klevetu.

U razrešenju ovog misterioznog slučaja mogli bi da pomognu dvojica članova jezgra organizacije koji su još uvek živi. Jedan od njih se navodno pre godinu dana povukao iz grupe.Da podsetimo u subotu je u sobi broj 20, malog pansiona u Ilcu kod Pasaua sobarica pronašla tela Torstena , Kerstin E. (33) i i Farine C. koji su bili probodeni strelama iz samostrela.

Muškarac i žena pronađeni su na krevetu i držali su se za rike, dok je mlađa žena u lokvi krvi ležala na podu sa strelom zabijenom u vrat. Pronađene su i dve oproštajne poruke. Policija je kasnije u stanu Farine C. otkrila leš njene partnerke Gertrude C (35) i tinejdžerke Karine U. i koje su se otrovale pilulama.

Kurir.rs/Fokus

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track