Najnovije vesti

HOROR U LAS VEGASU: Srbin iz Like bejzbolkom smrskao glavu ženi Bosanki pred sinom (12) pa ležao pored nje sve dok nije izdahnula! (VIDEO)
Foto: Facebook

nezapamćeno

HOROR U LAS VEGASU: Srbin iz Like bejzbolkom smrskao glavu ženi Bosanki pred sinom (12) pa ležao pored nje sve dok nije izdahnula! (VIDEO)

Planeta

Slobodan Miljuš (37) krvnički je pretukao i ubio svoju suprugu Zvjezdanu Bencun, sa kojom je živeo u Las Vegasu.

On je nesrećnu ženu udarao bejzbol palicom po glavi, a pretpostavlja se da je to učinio zato što mu je, nakon 13 godina braka, Zvjezdana rekla da hoće razvod. Ubistvo je prijavio njihov 12-godišnji sin. On je pozvao policiju i rekao da je njegov otac istukao majku bejzbol palicom.

Policija je dečaka pokupila na obližnjoj benzinskoj pumpi i odvela ga u policijski automobil, a onda je otišla do njihovog stana gde su zatekli otvoreni prozor spavaće sobe. Tamo su zatekli jeziv prizor - Zvjezdana je bila u lokvi krvi, dok je Slobodan ležao pored nje, nepovređen.

Žena je imala slab puls, ali je preminula ubrzo po prijemu u bolnicu. Slobodan se predao i odveden je u pritvor, a protiv njega će biti podignuta optužnica za ubistvo.Zvjezdana je, inače iz Bosne, a Slobodan Srbin iz Like. Imali su dvoje dece i oboje su naporno radili da bi ih prehranili.

Slobodan je bio vozač i često je bio na putu, a Zvjezdana je radila i više poslova istovremeno kako bi prehranila decu. Inače, Slobodan Miljuš je neposredno pre ubistva kažnjen i za vožnju bez vozačke dozvole.

 

foto: Printscreen Fox News

On je, prema policijskoj evidenciji, kažnjen sa 7.360 dolara. U istoj evidenciji može se videti i da je osumnjičen za ubistvo prvog stepena.

 

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/Foto: Facebook printscreen)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...