Najnovije vesti

HRVAT UBIO SINA (2) JER NIJE MOGAO DA SPAVA: Da sam ga našao pre policije ubio bih ga, zaslužuje doživotnu, mene je napao bez razloga i još imam ožiljak, besno poručuje njegov rođak! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

horor u italiji

HRVAT UBIO SINA (2) JER NIJE MOGAO DA SPAVA: Da sam ga našao pre policije ubio bih ga, zaslužuje doživotnu, mene je napao bez razloga i još imam ožiljak, besno poručuje njegov rođak! (VIDEO)

Planeta

Aliz Hrustić (25) je na smrt pretukao svog dvogodišnjeg sina. Priznao je da je mališana tukao dok nije preminuo u stanu u Milanu i da je to uradio u trenutku besa i pod dejstvom droga.

Kad je policija pronašla telo dečaka ono je bilo svo u modricama, dete je na na glavi imalo vidljivu ranu, a noge su mu bile u zavojima.

Roditelji su pozvalii hitnu pomoć oko 5 sati ujutro jer dete nije moglo da diše, ali lekari su mogli da samo da  konstatuju smrt i pozovu policiju. Hrustić je pobegao sa dve ćerke , ali ga je policija ubrzo uhapsila.

Dečakova majka, Hrvatsica Silvija Zahirović (23) ima petoro dece i trudna je sa šestim.

Supruga Silvija ga je odmah po dolasku policije optužila za ubistvo deteta.

'Ne znamo da li je dete plakalo, on je samo rekao da nije mogao da spava pa je uzeo hašiš.

Ustao je zbog bolova i u napadu besa nasmrt pretukao dvogodišnjaka', rekao šef policije Lorenco Bukosi.

"Da sam ga našao pre policije ubio bih ga, nema sumnje", kaže njegov rođak Bardo Šečić. "On zaslužuje doživotnu robiju, on je nasilnik, moja porodica ne razgovara sa njim dve godine, jer me je napao bez razloga, udario me u glavu kopčom za kajš. Još uvek imam ožiljak", kaže Šečić.

I komšije ga opisuju kao nasilnika koji je često pod uticajem droge, i da je danima pijančio po barovima.

Hrustić čak i na svom Fejsbuku ne krije da koristi droge, a na njegovim se fotografijama može da se vidi da ima i pištolj. Naime, profil mu je prepun fotografija na kojima je on u raznobojnim košuljama, vide mu se brojne tetovaže, a na mnogim fotografijama pokazuje drogu i pištolje.

Kurir.rs/rtl.it

Foto printscreen YT

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...