POSLANIK PREBIO ŽENU JER SE NIJE DOVOLJNO BRZO SKINULA KAD JE HTEO SEKS: Političar iz Misisipija razbio ženi nos i pretio  da će joj ubiti psa!
Foto: AP / Rogelio V. Solis

strašno

POSLANIK PREBIO ŽENU JER SE NIJE DOVOLJNO BRZO SKINULA KAD JE HTEO SEKS: Političar iz Misisipija razbio ženi nos i pretio da će joj ubiti psa!

Planeta -

Porodično nasilje nije retko među lokalnim moćnicima, ali slučaj poslanika iz Misisipija doveo je do toga da čak i njegove kolege republikanci traže njegovu ostavku.

Naime, Daglas Meklaud (58) je uhapšen jer pretukao svoju ženu, kako se ispostavilo dok je bio pijan, a "povod" za batine je bio taj što se nije dovoljno brzo skinula kada je on poželeo da imaju seks.

Kada je policija došla na njihovu adresu po prijavi, Daglas je otvorio vrata sa čašom u ruci i cinično ih pitao: "Da li se vi to šalite sa mnom?". Potom je počeo da viče, a potom se oteturao napolje pridržavajući se za ogradu da ne padne.

Policija je zatekla u kući Daglasovu ženu krvavog nosa, a potomje tragove krvi našla u njihovom krevetu i po podu.

Kako je žena opisala, Daglas je "jednostavno pukao odjednom", a prema policijskom izveštaju to ne samo da nije prvi put, već se dešava često kada popije.

Druga žena koja je bila u kući ispričala je da je Daglasova žena pobegla u njenu sobu i zaključala se, ali da se on još više razbesneo. Počeo je da lupa na vrata i da preti da će joj ubiti psa ako ne otvori vrata.

Poslanik je uhapšen, optužen za nasilje u porodici ali i odmah pušten uz kauciju od svega 1.000 dolara. Po izlasku iz zatvora nije želeo da komentariše šta se dogodilo.

Predsednik parlamenta u Misisipiju je rekao da je pokušao da kontaktira "kolegu poslanika" i zatraži njegovu ostavku ,ali ga nije našao. Takođe se oglasio i državni senator i zatražio isto od Daglasa.

Kurir.rs / CBS News

Foto: AP / Rogelio V. Solis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track