CRNI DAN NA EVROPSKIM REKAMA, POTONUO ČAMAC NA RAJNI: Porodica se utopila, uključujući i devojčicu (6)!
Foto: Video prtscr / Bild

nesreća u francuskoj

CRNI DAN NA EVROPSKIM REKAMA, POTONUO ČAMAC NA RAJNI: Porodica se utopila, uključujući i devojčicu (6)!

Planeta -

Tri osobe su nastradale, među njima i šestogodišnja devojčica, a još jedno dete se vodi kao nestalo nakon što se mali brod prevrnuo danas na reci Rajni, na granici Nemačke i Francuske.

U toku je akcija francuskih i nemačkih spasilaca koji traže nestalo dete, saopštila je policija, prenosi AP.

Francuska spasilačka služba za region Donje Rajne porukom na Tviteru saopštila je da su helikopteri, ronioci, policija i vatrogasci uključeni u ovu opsežnu potragu.

Jedan policijski službenik je izjavio da je čamac, koji je u jutros napustio nemačku obalu reke, sa četvoro putnika, potonuo blizu francuskog grada Gersthajma.

foto: Video prtscr / Bild

Još uvek je nejasno šta je prouzrokovalo ovu nesreću a ni informacije o o identitetu ili starosnoj dobi žrtava za sada nisu dostupne, navodi agencija.

Na društvenim mrežama se međutim pojavila informacija da je reč o porodici uključujući dvoje roditelja i dve ćerkice. Takođe nezvanično, mlađa devojčica (4) je pronađena i prebačena u bolnicu dok je starija (6) stradala sa roditeljima.

Miror proneosi da je jedan muškarac (27) spasen, ali da je među nastradalima prolaznik koji je uskočio da pomogne porodici.

Kurir.rs / Tanjug

Foto: Video prtscr / Bild

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja