Najnovije vesti

HOLANDSKA ŠAMARČINA ALBANCIMA! Dozlogrdila im albanska mafija, pobesneli su i traže da im EU vrati vize po HITNOM POSTUPKU!
Foto: Profimedia

POSLAT zahtev evropskoj komisiji

HOLANDSKA ŠAMARČINA ALBANCIMA! Dozlogrdila im albanska mafija, pobesneli su i traže da im EU vrati vize po HITNOM POSTUPKU!

Planeta

Holandija je danas Evropskoj komisiji dostavila Rezoluciju koju je nedavno usvojio holandski parlament sa zahtevom o vraćanju viznog režima za albanske građane koje putuju u zemlje Evropske unije.

 

Holandija je ovaj zahtev dostavila evropskom komesaru za migracije, unutrašnje poslove i državljanstvo Dimitrisu Avramopulosu.

 

Holandski parlament je 16. aprila, na zahtev grupe poslanika pet političkih stranaka, usvojio Rezoluciju o ponovnom uspostavljanju viznog režima za Albaniju, zbog "povećanog albanskog kriminala" u toj državi. Rezolucija je bila usvojena sa 108 glasova "za" i 42 "protiv".

 

"Vraćanje vize sa albanske građane je neophodno zbog povećanja kriminala od strane albanske mafije u Holandiji. Ove kriminalne organizacije zloupotrebljavaju mogućnost da putuju bez vize u zemlje EU i šire mrežu krijumčarenja", navodi se u rezoluciji.

 

Rezolucija nalaže holandskoj vladi da podnese ovaj zahtev Briselu, jer poslednju reč u vezi zahteva o ponovnom uspostavljanju viznog režima ima Evropska unija.

 

Kurir.rs / Tanjug

Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...