Najnovije vesti

JEZIVO NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO: Astrolog  predviđa PAKAO U AMERICI i upozorava na KATASTROFU!
Foto: Pritnscreen

strašna pretnja

JEZIVO NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO: Astrolog predviđa PAKAO U AMERICI i upozorava na KATASTROFU!

Planeta

Britanski tabloid objašnjava da globalne tenzije i prirodne katastrofe mogu biti znakovi katastrofe koju je Nostradamus predvideo pre 500 godina

Francuski astrolog Nostradamus, najpoznatiji svetski prorok, spomenuo je u svojim spisima iz 1555. godine „vulkansku vatru“ i zemljotres u „Novom gradu“, koja će se osetiti širom sveta, tvrdi britanski tabloid Dejli ekspres. Neki u tome vide najavu katastrofe u SAD.

 

Teoretičari zavera tumače to kao upozorenje o predstojećoj razornoj erupciji i zemljotresu u Severnoj Americi, tvrdi britanski list. Podsećaju i na francuske srednjovekovne astrološke stihove, prenoseći priču o „zemljotresu koji će se posebno odnositi na zapadni deo Novog grada“.

Kaže se da će on udariti takvom snagom „koja će se osetiti u zemljama širom sveta“ i „vulkanskom vatrom iz sredine zemlje koja će potresti Novi grad“.

 

List navodi da „Novi grad“ predstavlja kontinent koji je Kolumbo otkrio malo pre nego što je Nostradamus napisao svoje mračno proročanstvo. Britanski tabloid objašnjava da globalne tenzije i prirodne katastrofe mogu biti znakovi katastrofe koju je Nostradamus predvideo pre 500 godina.

On je, predviđajući kraj sveta, govorio o ogromnoj planini, koja je u plamenu bačena u more", a "trećina mora pretvorena u krv".

 

Prema tumačenju, to se može odnositi na Jeloustoun. Ako vulkan u poznatom nacionalnom parku proradi, emisije sumpor-dioksida mogle bi da ubiju 87.000 ljudi i da veći deo SAD učine nepogodnim za život. To bi moglo da dovede i do drastičnih klimatskih promena širom sveta.

 

Kurir.rs/

Foto Prinscreen

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...