RASPORILI SU TRUDNICU I UKRALI BEBU: Dečačić kome su zverski ubili majku pravi je MALI BORAC, lekari ga otpisali, ali on se ne predaje! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

polako se oporavlja

RASPORILI SU TRUDNICU I UKRALI BEBU: Dečačić kome su zverski ubili majku pravi je MALI BORAC, lekari ga otpisali, ali on se ne predaje! (VIDEO)

Planeta -

Beba koju je ubica izvadila iz utrobe 19-godišnje Marlen Očoa Lopez još uvek je u teškom stanju, ali pokazuje znake oporavka, skinut je sa aparata i počeo je samostalno da diše.

Na konferenciji za novinare, porodica dečaka Juvanija Lopeza izjavila je da je njegovo zdravstveno stanje sve bolje. Novorođenče je do nedavno moglo da diše samo uz pomoć aparata, a pre nekoliko dana je samostalno prodisalo.

"Još nas čeka dugi put, ali beba se bori i preživljava", izjavio je novinarima Frank Avila, advokat porodice dečačića. Dečakovu majku divljački je 23. aprila zadavila Klarisa Figera (46) raporila joj stomak i izvadila bebu.

Marlen je tada bila u devetom mesecu trudnoće, a upoznala je Klarisu preko Fejsbuka. Klarisa je namamila Marlen u svoju kuću ponudivši joj besplatnu odeću za bebu. Posle jezivog zločina ona je pozvala policiju u pomoć jer je dečak prestao da diše. Policijskim službenicima je rekla da je ona majka deteta.

Hitna pomoć je odvezla ženu i bebu u bolnicu gde su lekari utvrdili da beba ima male šanse da preživi jer je pretrpeo teško oštećenje mozga. Porodica Marlen Očoa Lopez prijavila je njen nestanak i predala policiji informacije o poslednjim kontaktima koje je imala na društvenim mrežama. Policajci su povezali te informacije sa pozivom u pomoć koji je bio upućen policiji 23. aprila.

Policija je 15. aprila pronašla telo Lopezove u kanti za đubre iza kuće na jugozapadu grada Čikaga. Klarisa i njena ćerka Dezire (24) optužene su za ubistvo, dok je Klarisin dečko, Pjotr Bobak (40), optužen za prikrivanje zločina.

Kurir.rs/nypost.com

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track