MISTERIJA U POPULARNOM LETOVALIŠTU: Troje američkih turista iznenada preminulo! Popila piće i samo se srušila, a kada su pronašli jedan par u sobi, počela je panika (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

ispituje se uzrok smrti

MISTERIJA U POPULARNOM LETOVALIŠTU: Troje američkih turista iznenada preminulo! Popila piće i samo se srušila, a kada su pronašli jedan par u sobi, počela je panika (VIDEO)

Planeta -

Pet dana pre nego što je par iz Merilenda pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Dominikanskoj Republici, u istom turističkom odmaralištu umrla je žena iz Pensilvanije.

Miranda Šop-Verner (41) tek što se prijavila u hotel i uzela piće iz mini-bara kada se srušila i umrla. Razgovarala je sa svojim suprugom, sa kojim je slavila godišnjicu braka, kada je odjednom izgubila svest i ubrzo preminula.

"U jednom trenutku je osetila veliki bol i pozvala je muža u pomoć pa se zatim onesvestila", izjavio je rođak Džej Mekonald.

Pozvana je hitna pomoć, ali ženi nije bilo spasa, umrla je u hotelskoj sobi.

U istom odmaralištu pronađen je i par iz Merilenda, samo u drugom hotelu.

Hotelsko osoblje primetilo je kako se Edvard Nataniejl Holms (63) i Sintija En Dej (49) nisu odjavili u dogovoreno vreme pa su otišli da proveri da li je sve u redu. Pronašli su ih mrtve.

Kada je Mirandina porodica čula za njihovu smrt, kontaktirali su Ministarstvo spoljnih poslova SAD-a i ukazali na sličnosti ova dva slučaja.

"Miranda je bila dobrog zdravlja pre svoje smrti. Prvo smo mislili da se radi o tragičnom, ali nesrećnom događaju, ali sada više nismo sigurni", rekao je Mekdonald.

Iz odmarališta "Bahia Principe Hotels & Resorts" kažu kako za sada nema naznaka o povezanosti "ta dva tragična incidenta" i da je osoblje hotela sledilo sve bezbednosne protokole.

Kurir.rs/CNN Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja